Gazdikereső

2022.01.10. 08:25

Találja meg új kedvencét!

Újabb három kutyának szeretnénk szerető otthont találni.

KM

Forrás: NyírVV

Ha úgy érzi, hogy szüksége van egy négylábú társra, akkor bátran válasszon az otthontalan állatok közül! A NyírVV Nonprofit Kft. állategészségügyi telepén gondozott ebekkel személyesen is megismerkedhet a telepen Nyíregyháza-Oroson, a Szállási út 128. alatt, vagy érdeklődhet telefonon a 42/420-738-as telefonszámon, illetve e-mailben a [email protected] címen. 

 

Gazdára várva 

 

Chopper egy körülbelül kétéves, közepes termetű, keverék, ivartalanított kan kutya. Nagy mozgásigényű, játékos, szeleburdi négylábú. Könnyen barátkozik, imád ugrándozni, mindig örül a társaságnak. Idegenekkel is könnyen megtalálja a közös hangot. Fajtársaival érdeklődő, a macskákkal pajkosan ismerkedik, melyek nem igazán tolerálják a közeledését. Pórázon még sok gyakorlásra szorul, a nyakörvet pedig látványosan nem szereti, ezért új gazdájának érdemes lesz beszereznie egy hámot. 

Chopper Forrás: NyírVV

 

Héra egy négy év körüli, kisközép termetű, amerikai staffordshire terrier jellegű, keverék, szuka kutya. Szinte lefáraszthatatlan, folyton aktív eb, amely imád szaladgálni, és mindent megtesz, hogy játékra bírja a környezetet. Szeretetéhes, idegenekkel is könnyen barátkozik. Más kutyákkal és macskákkal nem jön ki jól. Pórázon még gyakorlásra szorul. 

Héra

Forrás: NyírVV

 

Penny egy körülbelül 2,5-3 éves, közepes termetű, keverék, szuka kutya. Sok mozgásra van szüksége, szívesen játszik és nagyon igényli az emberi szeretetet. Barátságos eb, amely hízelgéssel könnyen meghódítja az emberek szívét, és szívesen ismerkedik idegenekkel is. Fajtársait játékra invitálja, a macskákat azonban megkergeti. Pórázon még sokat kell gyakorolnia. 

Penny

Forrás: NyírVV

 

Borítókép: Chopper, Héra és Penny várja a gazdijelöltek jelentkezését | Fotók: NyírVV

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában