Gazdikereső

2022.01.17. 16:19

Találja meg új kedvencét!

Ha úgy érzi, hogy szüksége van egy négylábú társra, akkor bátran válasszon az otthontalan állatok közül! A NyírVV Nonprofit Kft. állategészségügyi telepén gondozott ebekkel személyesen is megismerkedhet a telepen Nyíregyháza-Oroson, a Szállási út 128. alatt, vagy érdeklődhet telefonon a 42/420-738-as telefonszámon, illetve e-mailben a [email protected] címen.

Dörzsi, Poki és Ruby is új otthont keres

Forrás: NYÍRVV

Gazdára várva Dörzsi egy körülbelül két-három éves, kisközép termetű, keverék, ivartalanított kan kutya. Nyugodt természetű, extravagáns külsejű, rendkívül
szeretetéhes és bújós eb. Az idegenektől eleinte megszeppen, azonban aki kellő időt szán az ismerkedésre, hamar megtapasztalhatja barátságos énjét. Fajtársaihoz csendesen közelít és érdeklődő, macskákkal tökéletesen kompatibilis. Pórázon lassan, de biztosan tanul sétálni. Poki egy körülbelül kétéves, kisközép termetű, keverék, ivartalanított kan kutya.

 

Már 2020 augusztusa óta várja, hogy valaki felfigyeljen rá. Nagyon kedves négylábú. Sajnos szégyenlős, nehezen engedi közel magához az embereket, azonban ha valaki elnyeri a bizalmát, azzal játékos, eleven, bújós kutyussá változik. Szeret szaladgálni és felfedezni a környezetét. Más kutyákkal barátságos és a macskákkal sem agresszív, pórázon viszonylag szépen sétál.

 

Ruby egy körülbelül két-három éves, közepes termetű, bobtail jellegű, keverék, szuka kutya. Barátságos, agressziómentes eb, nagyon igényli az emberi szeretetet. Idegenekhez eleinte bizalmatlanul és félve közelít, azonban amikor feloldódik, az ember egy játékos, ölbe bújós kutyát ismerhet meg benne. A fajtársaitól tart, minden konfrontációt igyekszik kerülni, a macskákkal pedig közömbös. Pórázon még sok gyakorlásra van szüksége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában