Törzshely

2022.04.22. 14:00

Trópusi hangulat Újfehértó szívében

Játékunk város kategóriájának győztese egzotikus atmoszférával várja a törzsvendégeket.

KM

Egy hónap alatt közel ötezer szavazat érkezett Törzshely játékunk versenyzőire: a voksokat március végéig vártuk Szabolcs Online portálunkon, ahol megyeszékhely, város és község kategóriában választhatták meg olvasóink a megye legjobb vendéglátóhelyeit. A legtöbb szavazatot szerzők 1 millió forint értékű reklámcsomagot nyertek a Mediaworks portfólióján. A város kategória győztese az újfehértói Kalumba Pub lett. 

Szezonális kedvencek 

– Nagyon örültünk, amikor megtudtuk, hogy megnyertük a versenyt. A vendégeink közül nagyon sokan megosztották a játékot, és nekünk is jelezték, hogy mindennap leadták ránk a szavazataikat – mesélte lapunknak Áncsánné Oláh Zsuzsanna, aki férjével, Jánossal a Kalumba Pub tulajdonosai. – Nekünk most ez a pub az életünk. Mi itt mindennap nagy-nagy szeretettel várjuk a vendégeinket és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy ők is szeressék ezt a helyet. Arra törekszünk, hogy mindig tudjunk valami újdonságot kínálni, akár szezonálisan is. Télen például nagy kedvenc volt a mézeskalácsos latte. Amikor a Facebook-oldalunkra kitettük, rengeteg vendégünk jött, hogy szeretné kipróbálni, sőt olyanok is voltak, akik mutatták a fotót: „ilyet kérünk!” 


Zsuzsanna arról is beszélt, hogy a pubot 2018-ban nyitották férje szülei, azonban hamarosan átadták a feladatokat a fiatal házaspárnak. Akkor úgy látták, hogy Újfehértón nem sok lehetősége van a fiataloknak arra, hogy akár napközben is beüljenek valahova kávézni, így elsősorban nekik akartak kedvezni. 

Egzotikus atmoszféra 

– Bár most is a legtöbb törzs­vendégünk a fiatalabb korosztályhoz tartozik, szem előtt tartjuk, hogy a legkisebbektől az idősebbekig mindenki találhasson nálunk valamit, amiért szívesen visszatér. Az a célunk, hogy az összes vendégnek tudjunk olyat adni, ami a kedvencévé válik, és egy szerethető hely legyünk Újfehértó szívében – fűzte hozzá. – A vendégeink nagyon sok kávékülönlegességet kóstolhatnak meg nálunk, illetve széles választékban kínálunk üdítőket és szeszes italokat is. A jó hangulatú baráti sörözéseket egy kis nachossal tudjuk még jobban feldobni, ez sajtszósszal vagy salsaszósszal nagyon népszerű. 


A Kalumba Pub vonzereje nemcsak a kínálatban rejlik, hanem a nem mindennapi légkörben is: a falakat padlótól plafonig farönkök borítják, a zöldellő növények dobják fel a szabad sarkokat, és hangulatvilágítás is gondoskodik arról, hogy a vendégek jól érezzék magukat. 

A hétvége a buliké 

– Egy madagaszkári dzsungelt igyekeztünk megidézni idebent. Nagyon tetszik nekünk a karibi hangulat, a különleges trópusi atmoszféra, a dzsungel fáinak látványa, és mivel egy olyan egyedi berendezést szerettünk volna, amellyel csak ritkán találkozik az ember, emellett döntöttünk. Arra törekedtünk, hogy ha valaki ide belép, egy „hűha-reakciót” váltson ki belőle a hely, és ugyanazt a kellemes élményt nyújtsa neki is a látvány, mint nekünk – mutatta be Zsuzsanna a pub dizájnját. 
A tulajdonos-házaspár arról is mesélt, hogy a vendéglátóhely egy többfunkciós hely: hétköznaponként inkább kávézóként működik, hétvégente azonban a bulié a főszerep. A péntek és a szombat esti táncos összejövetelekre a fiatalabb és az idősebb korosztály is szívesen ellátogat, hogy kieresszék a gőzt – és mivel a Kalumba Pub többféle kikapcsolódást kínál, sokaknak lehet a kedvenc törzshelye.
 

Borítókép: A Kalumba Pub törzsvendégeinek megvannak a kedvenc italkülönlegességeik; Zsuzsanna és János, a tulajdonosok | Fotó: Sipeki Péter

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában