Gazdikereső

2022.05.09. 15:37

Találja meg új kedvencét!

Ismét szeretnénk három kutyának otthont találni.

KM

Boszi, Fagyi és Menyus

Forrás: NYÍRVV KFT.

Ha úgy érzi, szüksége van egy négylábú társra, bátran válasszon az otthontalan állatok közül! A NyírVV Nonprofit Kft. állat­egészségügyi telepén gondozott ebekkel személyesen is megismerkedhet, vagy érdeklődhet a 42/420-738-as telefonszámon, illetve a [email protected] e-mail-címen. 
 

Gazdára várva 


Boszi egy körülbelül hároméves, kisközép termetű, ivartalanított szuka kutya. Bájos teremtés: szívesen ismerkedik, bújik, játszik és fedezi fel környezetét. Szeretetre éhes eb, amely idegenekkel is első perctől barátságos. Fajtársaival szívesen ismerkedik, a macskákkal leginkább közömbös. Pórázon szépen sétál. 
 

Állandóan izeg-mozog 


Fagyi egy körülbelül kétéves, kisközép termetű, keverék, szuka kutya. Játékos, nagy mozgásigényű, eleven, éber négylábú. 
Állandóan izeg-mozog, szeret új területeket felfedezni. Nagyon embercentrikus, bárkivel szívesen ismerkedik, idegenekkel is azonnal barátságos. A többi kutyát tekintve azonban nem mindig jön ki jól velük, enyhén domináns természetű. Macskákkal nem kompatibilis, pórázon még szüksége van egy kis gyakorlásra. 
 

Jóindulatú eb 


Menyus körülbelül hároméves, nagy termetű, keverék, kan kutya. Jó kiállású négylábú, de egy kicsit félénk. Nagyon jóindulatú eb, mindenkivel rendkívül barátságos. 


Nagyon szeret odabújni az emberhez, és nagy termete ellenére is képes ölbe kucorodni. 


Fajtársaival szívesen ismerkedik, a macskákat inkább messzire elkerüli. Pórázon nagyon szépen sétál.
 

Fagyi
 

Menyus 
Fotók: Nyírvv Kft.

Boszi
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában