Mátészalka

2022.08.19. 11:14

Vállalkozói reggeli Mátészalkán

Mátészalkán kitűnő kapcsolatot ápol az önkormányzat a városban működő vállalkozásokkal, melyet a rendszeres találkozók is erősítenek.

Forrás: Önkormányzat

A Mátészalka Város Kiváló Vállalkozása díjátadó, a nyaranta megrendezett vállalkozói munkareggeli, és a mátészalkai Fényes Napok rendezvényei is kitűnő alkalmat nyújtanak egy kötetlen beszélgetésre. 

Ismét találkoztak 2022. július 29-én a mátészalkai üzleti élet szereplői és egy villásreggeli mellett kaptak tájékoztatást arról, hogyan fejlődött Mátészalka az elmúlt időszakban. 

Dr. Hanusi Péter polgármester számolt be az elért eredményekről, kiemelve, hogy szívből örül az önkormányzat sikerei mellett a helyi vállalatok fejlődésének is. Az elmúlt egy évben számos új üzlet, vendéglátóegység nyílt Szatmár fővárosában, a helyi vállalatok is bővítettek, illetve a közelmúltban egy új üzemet is átadására is sor került. Az együttműködés azonban ennél jóval szélesebb körű. A Nyíregyházi Egyetem kihelyezett képzéseinek elindítása előtt egyeztettek a mátészalkai gazdasági élet szereplőivel, és az ő igényeiket figyelembe véve kezdődik el szeptembertől Mátészalkán a felsőfokú képzés. 
Jelenlétével megtisztelte a rendezvényt Kovács Sándor egyéni országgyűlési képviselő úr is, aki a kormányzati elképzelésekről nyújtott tájékoztatást. Kifejezte, hogy milen öröm számára, hogy a város vezetése és a helyi vállalkozások között kitűnő kapcsolat alakult ki.  

Az esemény háziasszonya, Dr. Juhászné dr. Kicsák Marianna alpolgármester, a kulturális élet újdonságairól informálta a jelenlévőket. A helyi vállalkozások jellemzően nem csupán az adók megfizetésével járulnak hozzá Mátészalka fejlődéséhez, de szívesen támogatják a helyi jótékonysági akciókat és a kulturális életet is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában