Pócspetri

2023.01.01. 10:09

Ajándékkal lepték meg az ünnepség vendégeit

A leveleki Őszi Levél Nyugdíjas Egyesület is meghívást kapott a pócspetri nyugdíjasok évzáró közgyűlésére.

Forrás: Egyesület

– Az elnök, Májer Józsefné röviden, tömören beszélt az éves tevékenységükről, amely sok sikerrel is járt, hiszen az Öreg Fiúk énekkar citerakíséretes előadása Kiemelt Arany Minősítést kapott Csopakon, a Balatoni Randevún. Ám ez csak egy a sokból, hiszen számos helyen megfordultak különböző műsorokkal. 
– A település polgármestere is megköszönte a nyugdíjasok munkáját, az elnöknek pedig külön virágcsokorral gratulált. Megérdemelten tüntette ki az egyesületet a megyei közgyűlés is, hisz aktív, sokoldalú munkájuk példamutató tudatta lapunkkal Ákli Mártonné. Az Őszi Levél Nyugdíjas Egyesület vezetője hozzátette: nagyon jól érezték magunkat az ünnepségen, még a tombolasorsolásnak is úgy örültek, mint a gyerekek.
– Senki nem tért haza üres kézzel, mivel a vendéglátóink meglepetésajándékkal kedveskedtek nekünk. Köszönjük a pócspetri nyugdíjasoknak a szívélyes vendéglátást, a kellemes, feledhetetlen napot, reméljük, ez a jó kapcsolat még sokáig megmarad közöttünk – hangsúlyozta a leveleki klub elnöke. 
KM

 

Címkék#pócspetri

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában