Érpatak

2023.03.19. 14:47

Egyesület alakult Érpatakon

A céljuk többek között, hogy népszerűsítsék ezt a hobbit.

Az érpataki horgászegyesület alapítói 

Forrás: egyesület

A horgászatot és a természetet szerető emberek Érpatakon is élnek, s az elmúlt szombaton, március 11-én megalakították az Érpataki Horgász Sportegyesületet tizenkét taggal. 
Az egyesület vezetője Orgován György lett, aki elkötelezett és lelkes híve a horgászatnak és a természetvédelemnek. Természetesen az egyesület többi tagja is szenvedélyes horgász, akik szívesen osztják meg tapasztalataikat és ismereteiket másokkal. 

Programok és versenyek 

Az önkormányzat támogatja a település új civil szervezetét, amit az is jelez, hogy Nagy Imre Attiláné polgármester is az alapító tagok között van. Az Érpataki Horgász Sportegyesület célja az, hogy összehozza a helyi horgászokat és segítse a horgászat népszerűsítését a környéken, illetve a térségben. Az újonnan megalakult civil szervezet számos programot és versenyt tervez a jövőben, amelyek mind a tagok, mind az érdeklődők számára nyitottak lesznek.  

Az érpataki egyesület alapító tagjai: Nagy Imre Attiláné, Orgován György, Bódi János, Bódi Tamás, Orosz Renátó, Urbanek József, Csordás Zsolt, Papp Dávid, Urgyán Zoltán, Györki Balázs, Marozsán Márk, Orgován Csaba. 
 

 

Címkék#Érpatak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában