Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.07.21. 17:49

Vonathelyettesítő buszok

Kocsord-Csenger: vonathelyettesítő buszok közlekednek.

Szon.hu

Fotó: Bordás Béla

- A MÁV-Volán-csoport augusztus elsejétől további intézkedésig 10 regionális vasútvonalon vonathelyettesítő autóbuszokkal szolgálja ki utasait; ez rövid távon enyhíti a regionális közlekedésben jelentkező járműhiányt - közölte a csoport.

Az érintett mellékvonalakon korszerű, légkondicionált autóbuszok kiszámítható és a korábbinál kényelmesebb eljutást tesznek majd lehetővé az utasoknak.

A döntés érinti mások mellett a (Mátészalka-) Kocsord alsó - Csenger vonalat. Az érintett mellékvonalak teljes listája a www.mavcsoport.hu oldalon a Hírek alatt olvasható.

A közlekedési társaság kiemelte: ezúttal nem az utasbiztonsággal kapcsolatos kérdések indokolják az autóbuszos vonathelyettesítő járatok közlekedtetését, hanem a jármű- és személyzethiány, amelynek enyhítésére a MÁV-Volán-csoport folyamatosan toborozza a munkatársakat, várja a csatlakozni szándékozók jelentkezését.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában