Nyíregyháza

2023.10.30. 14:48

Újra családbarát munkahely díjat nyert a nyíregyházi önkormányzat

Szon.hu

Az elismerés mellett a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő által meghirdetett „Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása” program részeként Nyíregyháza önkormányzata 2 millió forint vissza nem térítendő támogatásban is részesült, amiből az „Együtt a családokért!” című projektjét valósíthatja majd meg.

A támogatásból a polgármesteri hivatal munkavállalói és gyermekeik számára valósulhatnak meg szünidei gyerekprogramok, emellett a kisgyermekes apukáknak és a gyermekvállalás előtt álló férfi kollégáknak tréninget szerveznek, de rekreációs céllal sport- és egészségnap is lesz - tájékoztatta portálunkat a vármegyeszékhely önkormányzata. A Családbarát Munkahely 2023 díjátadó ünnepségre október 27-én Budapesten, a Várkert Bazárban került sor. A díjat Tóthné Csatlós Ildikó, a Szociális és Köznevelési Osztály osztályvezetője vette át. 

Baloghné Horváth Márta, az önkormányzat munkatársa, (balra), Hornung Ágnes családokért felelős államtitkár (középen) és Tóthné Csatlós Ildikó, a Szociális és Köznevelési Osztály vezetője (jobbra) 
Fotó: Önkormányzat

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában