Nyíregyháza

2023.12.03. 15:30

Újra pályázhatnak az ingyenes LED-izzókra

A nagy érdeklődésre tekintettel december elsején újraindult az ingyenes LED-csereprogram Nyíregyházán az önkormányzat és a CYEB jóvoltából – tudatta a városháza sajtószolgálata.

Szon.hu

Vagyis, akik  az első körben nem regisztráltak a www.ledcsere.hu weboldalon keresztül,  vagy hibás regisztráció miatt mégsem jutottak ingyenes LED-izzóhoz, azok január 15-éig megtehetik.  

A ledcsere.hu oldalon a „Jelentkezés”-re kattintva néhány perc alatt regisztrálhat bárki, akinek a nevén van villanyszámla. Néhány adat kitöltését, illetve dokumentum feltöltését követően a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az otthonában található fényforrások száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult.
Akik a csereprogram első körében sikeresen regisztráltak, de a meghirdetett időintervallumon belül nem vették át csomagjaikat, azoknak erre a 2. kör kiosztási időszakában lehetőségük nyílik.

_CZM1189
Fotó: MW/Molnár Péter

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában