Erasmus+

2024.02.12. 11:03

Felpezsdült az élet az átmeneti otthonban

Közösségi programokat valósított meg a Nyíregyházi Diák-polgármesteri Iroda és a Családok Átmeneti Otthona.

Tarnavölgyi Gergely

A fiatalok lézerharcoztak is

Forrás: Mustárház

A Nyíregyházi Diák-polgármesteri Iroda és a Családok Átmeneti Otthona közös Erasmus+ szolidaritási projektje január végén zárult le. A projekt célja az volt, hogy az ott lakó gyerekeknek az iroda felpezsdítse, vidámabbá tegye a mindennapjait.

- Az egy év alatt színesebbnél színesebb programok valósultak meg, voltak Tokajban kirándulni, közös sportnap különböző sportágakban, sok-sok délutáni közös játéknap és lézerharcozásra is sor került. De nem feledték az idősebbeket sem, a szülőknek külön tartottak egy kompetencia napot és a projektet január végén egy korcsolyázással koronázták meg a Városi Jégpályán. A kezdeti félénkségek és nehézségek ellenére minden foglalkozás kitűnő hangulatban telt, így mindenki számára feledhetetlen órákat és értékeket teremtett ez a közös projekt. Bár a programsorozat lezárult, de a Diák-polgármesteri Iroda a jövőben is tovább fogja tartani a kapcsolatot az otthon lakóival, ugyanis sikerült más forrásból újabb támogatásra szert tenni. Mindenki nagyon várja már a folytatást, melyre februárban már sor is kerül majd - tájékoztatta portálunkat Kiss Fruzsina és Birta Luca a Nyíregyházi Diák-polgármesteri Iroda részéről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában