Kampány

2024.02.12. 13:03

Ismét Marketing Gyémánt Díjas az ÉAK Nonprofit Kft.

Az idén is egy Marketing Gyémánt Díj büszke tulajdonosa lett az ÉAK Nonprofit Kft.

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Unsplash

A Marketing Diamond Awards 2023 díjátadó gálán a „Társadalmi célú kampány” kategóriában benyújtott Karácsonyfárt ajándék – Ültess egy karácsonyfát című pályamunkájuk kapott elismerést.

– A program célja összetett volt. Egyrészt fel szerettük volna hívni a résztvevők figyelmét az elkülönítetten gyűjtés fontosságára, valamint az akció népszerűsítése közben bemutattuk a Hulladékudvarokat és az Újrahasználati Központot – közölte Csépke-Hajnal Tünde PR referens.

A hulladékudvarokban a lakosság térítésmentesen leadhatja a nagyobb mennyiségű, de még lakossági mértékben „termelt” elkülönítetten gyűjtött hulladékokat, a zöldhulladékot, nagy darabos lomot, építési törmeléket, valamint veszélyes hulladékokat.

– Az Újrahasználati Központban folyamatosan leadhatóak olyan tárgyak, amelyekre a tulajdonosaiknak már nincs szüksége, de valaki számára talán hasznosak lehetnek. Ezek a tárgyak egy jelképes raktározási költség megfizetése után megvásárolhatóak.

Másrészt szerettük volna a lakosságot ösztönözni arra, hogy vágott fenyő helyett gyökeres fát válasszon, amelyek aztán kiültetésre kerülnek egy erre a célra létrehozott fenyőligetbe. Ezzel a felesleges fakivágás mellett hozzájárulhatunk egyfajta városszépítéshez is, hiszen kevesebb fa kerül ki a közterületekre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában