Megkérdeztük

2024.02.24. 08:54

Megkérdeztük: Szoktál lottózni? Mire költenéd a főnyereményt?

Forrás: KM

Dankó Milán, Nyíregyháza

Nem lottózunk rendszeresen, de a nagyobb nyereményeknél mi is feladunk egy-egy lottószelvényt, hátha bejön. Ha nyernék, megkeresném a legjobb befektetéseket, és valószínűleg utaznék, drága autókat vennék, élvezném, hogy bármit megtehetek. Röviden: luxuséletet élnék, persze külföldön. A családomnak sem kellene soha szűkölködnie, de rajtuk kívül csak olyanokat támogatnék, akikben megbízom.

Horváth Eszter, Nyíregyháza

A családban egyedül anyukám szokott lottózni, de ő sem rendszeresen. Nincsenek fix számai, megérzés alapján ikszel mindig. A hat és fél milliárd forintos nyeremény elég csábító, így valószínűleg ezen a héten is felad legalább egy szelvényt. Ha én egyszer minden számot eltalálnék, igyekeznék élményt ajándékozni; elvinném egy hatalmas nyaralásra a szeretteimet, jótékonykodnék, de a pénz egy részét befektetném.

Nagy-Tóth Réka, Nyíregyháza

Egyáltalán nem lottózom, mert úgy gondolom, semmi esélyem sincs arra, hogy valaha is nyerjek. Nagyobb a valószínűsége, hogy belém csap a villám, mint hogy eltalálom a kihúzott számokat. Ha egyszer valamilyen úton nagyobb összeghez jutnék, biztosan nem kezdenék őrült költekezésbe. A pénz nagy részét befektetném, több részletben bankba tenném, és adományoznék is – természetesen névtelenül.

Vécsi Vanda, Nyíregyháza

Mi nem szoktunk lottózni, legfeljebb egy-egy sorsjegy lekaparásával tesszük próbára a szerencsénket, persze a legtöbbször sikertelenül. Ha több milliárd forintot nyernék – ami felfoghatatlanul sok pénz, és nem is biztos, hogy tudnám jól kezelni a dolgot –, rendezném a családom anyagi helyzetét. Nem költekeznék feltűnően, mert veszélybe sodornám magunkat, ha kiderülne, hogy ennyire gazdagok vagyunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában