Kisvárda

2024.03.23. 07:59

Húsvéti programkavalkád Kisvárdán

Szon.hu

Három napos hagyományőrző programsorozatot szervez Kisvárda önkormányzata. A Húsvéti Hagyományok Hete elnevezésű rendezvény első napján, március 25-én kihirdetik Az én húsvétom rajzpályázat eredményeit, és megnyitják a beérkező alkotásokból a kiállítást. A díjakat dr. Barabás Jánosné jegyzőtől vehetik át a nyertesek, a tárlatot pedig Leleszi Tibor polgármester nyitja meg – tette közzé a város önkormányzata.

Teret kap a kreativitás

A rendezvénysorozat második napján ünnepi díszbe öltöztetik a városháza előtti téren található fákat az óvodások és az iskolások.

A szerda sem telhet program nélkül, ugyanis 9 órától egészen 16 óráig várja az érdeklődőket a húsvéti kreatív alkotóműhely a Konferencia Központban. A Tájház alkotóműhelye is tartogat érdekességeket: március 28-án, csütörtökön a népi tojásfestést és -díszítést próbálhatják ki a vállalkozó kedvűek, a kreatív foglalkozásokon készített alkotásokból április 9-én táncházzal egybekötött kiállítás nyílik a Konferencia Központban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában