Nyíregyháza

2024.03.04. 09:33

Jelmezesek nagyszerű alakítása

Szon.hu

Olyan volt minden, mint egy lakodalomban

Fotó: Egyesület

A nyíregyházi Konzervgyári Nyugdíjas Egyesület farsangi, Valentin-napi táncos bált szervezett. A mostani rendezvényünk is reményen felül sikerült! Mi azt szeretjük, ha családias jellegű, áttekinthető a létszám, és mindenki eljön, aki jelentkezett. A Konzerv­gyári Szenior Örömtánc Csoport nyitótáncát az igen közkedvelt, népszerű 
Korda György Reptér című zenéjére készítettem a Budapesten tanult tánclépések koreográfiája alapján. Fantasztikusan jól sikerült! A próbákon elsajátította mindenki a lépéseket, így maximális teljesítményt nyújtottunk a vendégeinknek. Ez volt az est fénypontja! Ezután a jelmezeseink bemutatkozása következett, akiktől szintén nagyszerű alakítást láthattunk. Megjelent egy francia uralkodópáros, egy középkorú lovag, egy angol katona, idős hölgy fiatalos kinézettel, tíz stewardess. Ezt követte a fergeteges buli és a finom vacsora, melyet sok felajánlás egészített ki. Olyan volt, mint egy lakodalom. A sok tombola­díj is mind gazdára talált. Hálásan köszönök mindent mindenkinek! 
Juhász Lászlóné elnök és táncoktató 

Olyan volt minden, mint egy lakodalom
Fotó: Egyesület


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában