Szabolcs-Szatmár-Bereg.

2024.03.02. 09:57

Karbantartás miatt üzemszünetet tart vasárnap a NAV

Szon.hu

Fotó: illusztráció: pixabay

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a háttérrendszerének karbantartása miatt a NAV webes felületei és a NAV-Mobil applikáció egyes szolgáltatásai nem lesznek elérhetők március 3-án, vasárnap 9 órától 21 óráig - hívta fel a figyelmet közleményében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Az elektronikus ügyintézéskor érdemes figyelembe venni a karbantartási időszakot.
A karbantartás miatt a 2024. március 3-ai kezdetű, egyszerűsített foglalkoztatással kapcsolatos bejelentések az Igazolási kérelemmel benyújtott bejelentés nyilatkozat jelölésével (23. pótlap 6. rovat) március 4-én éjfélig utólagosan benyújthatók.

A karbantartás a Webes Ügysegéd egyéni vállalkozói moduljában tett bejelentéseket is érinti, ezért az egyéni vállalkozók az adat- és változásbejelentéseiket lehetőség szerint a karbantartási időszakon kívül tegyék meg. Az ebben az időszakban elküldött bejelentések is rögzülnek, csak a karbantartás befejezése után, ezért azokat nem kell utólag megerősíteni, megismételni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában