Levelek

2024.04.17. 09:29

Milyen a fine dining a falusias környezetben?

Nesuta Marianna, a Csűr a Bisztró ügyvezetője osztotta meg tapasztalatait a fórum résztvevőivel.

Szon.hu

A kamara szakmai workshopjának résztvevői

Forrás: Fotó: Kamara

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szakmai workshopot szervezett „Vendéglátás – fine dining étterem üzemeltetése falusi környezetben” címmel a leveleki Csűr a Bisztróban. Az esemény célja az volt, hogy lehetőséget biztosítson a térség vendéglátóipari tevékenységet folytató vállalkozásainak a tapasztalatcserére, az aktuális kihívások és lehetőségek megbeszélésére, valamint az új kapcsolatok kialakítására – tájékoztatta lapunkat Párkányiné dr. Csurka Edina, a szervező kamara főtitkára. 

Siker és kihívás 

Elsőként Nesuta Marianna, a Csűr a Bisztró ügyvezetője osztotta meg tapasztalatait a fine dining étterem üzemeltetéséről. Az előadás során bemutatta azokat a kihívásokat és sikertényezőket, amelyekkel szembesültek, és több hasznos tanácsot osztott meg a jelen lévő vállalkozókkal. 
Ezt követően Szilágyi-Bécsi Tímea az INT-Solution képviseletében tartott előadást a „Jóból kiváló” témában, amelynek során az éttermek minőségmenedzsmentjének fontosságát és módszereit mutatta be. Az ebédszünet után a résztvevők részt vettek egy kerekasztal-beszélgetésen, amelynek témája a vendéglátás aktuális kihívásai és lehetőségei voltak. Ezen a fórumon a résztvevők megoszthatták tapasztalataikat, véleményüket és ötleteiket egymással. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában