Nyíregyháza

2024.04.02. 14:47

Mutatjuk, hogy hol nem érdemes buszra várni Nyíregyházán

Folytatódnak az út- és járdafelújítások Nyíregyházán.

Csáki Alexandra

Forrás: illusztráció / shutterstock

Az önkormányzat tájékoztatása szerint ezen a héten az aknafedlapok szintbeemelése után megkezdődik az aszfaltozás előkészítése a Tas utcán, valamint a Krúdy Gyula és a Garibaldi utca között. A Fácán utcai munkálatok eljutottak az útalapépítés szakaszába értek, a Pitypang utcán április 2-ától, keddtől ideiglenes forgalomtechnikát vezetnek be, így a Kállói út felől egyirányúsítják, majd következik az aszfaltmarás és az aknafedlapok szintbeemelése. A Pitypang utca egyirányúsítása érinti a Volán járatait, ezért a 13-as busz a Kállói út érintése nélkül közlekedik a Sóstói úti kórház felé, a 25-ös pedig a Vasútállomás felé az Alma utca érintésével közlekedik az iskolától.

A járdafelújítások az alábbi utcákat érintik: Alma utca (a Bazsalikom és a Margaretta utca között), Bóbita utca, Eperjes utca 10–16. szám, Északi körút 8–48., Ferenc körút 3–43., Berenát utcai kerékpárút a strand hátsó bejárata és Fürdő utca közötti szakaszon, Szőlőskert utca, Izabella utca, Szántó J. utca 2., Maláta utca a Váci Mihály és a Bartók Béla utca között, Szent István utca 73., Gólya utca, Ferenc körút 6–20. szám mögött, Belső körút az István utca és a László utca között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában