Nyíregyháza

2024.04.19. 14:50

Nyíregyházán nyílt meg az első éjjel-nappali posta

A Magyar Posta a Bethlen Gábor utca 4. szám alatt található Nyíregyháza 1 postán, helyieknek „Nagypostán” indította el az első 0-24 órás ügyfélterét.

Lengyel Nóra

Forrás: posta.hu

Nem kell már rohanni, és sorban állni a postai ügyintézésekkor, mert már csomagfeladásra és -átvételre, ATM-ből történő készpénzfelvételre és egy speciális KIOSK ügyintézési automatán keresztül hivatalos okmány- és járműügyek intézésére teremtett egész napos lehetőséget a társaság az ügyfelei számára. A Posta célja, hogy az iCsekk applikáción történő csekkbefizetés és az éjjel-nappal elérhető csomagautomatás csomagfeladás és -átvétel mellett további postai ügyeket is intézhessenek az ügyfelek a nap 24 órájában, például a postafiók bérlést és a letéti küldemények kézbesítését, valamint csomagoláshoz használatos eszközök és postakész borítékok vásárlásának lehetőségét automatából – olvasható a közleményükben.
Az éjjel-nappali ügyféltérben egy speciális ügyintézési automatán (KIOSK) hatósági erkölcsi bizonyítvány igénylése, vezetői engedély pótlása, személyazonosító igazolvány és lakcím bejelentése, valamint további hivatalos okmány- és járműügyek is intézhetők.

A Magyar Posta további 12 helyszínen tervezi a postai szolgáltatások éjjel-nappali elérésének lehetőségét megteremteni: öt budapesti, valamint több vidéki postán Szombathelyen, Tatabányán, Veszprémben, Zalaegerszegen, Debrecenben, Kecskeméten és Miskolcon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában