Horgászat

2024.06.22. 06:00

A methodszakág következik

Tovább folytatódik a versenysorozat a Leveleki-víztározó északi gátjánál.

M. Magyar László

Kapásra várva a Leveleki-víztározó északi gátjánál

Forrás: Kelet-Magyarország

Fotó: : M. Magyar László

Egyre több horgász szeret versenyezni. Szeretik a kihívásokat, az izgalmakat, az adrenalinszint emelkedését. A versenyzők rá vannak kényszerítve arra, hogy állandóan kattogjanak az agytekervények, újabb és újabb módszerekkel, csalikkal próbálkozzanak a halak megfogása érdekében. 

Két fordulót rendeznek 

A vármegyei versenyélet színesítésére, fellendítésére született meg tavaly a Halcatraz-Aventus Kupa, amit több szakágban – feeder, method, úszós – rendeztek meg a Leveleki-víztározó északi gátjánál. 
A tavalyi kezdeményezést nagy örömmel fogadták a horgászok, ezért az idén is megrendezik a sorozatot Sveda Tamás szervezésében. 
A választás azért esett a Leveleki-víztározó északi gátjára, mert több mint 400 méter hosszú egyenes szakaszról van szó, s akár 40-50 pálya is kialakítható rajta. 
Június 8-án és 9-én a feederbajnokság két fordulóját már megrendezték, június 22-én és 23-án a methodbajnokság két fordulója következik. A Halcatraz-AventusFloat Cup (úszósszakág) első fordulója július 6-án, a második fordulója július 28-án lesz, a kötelező edzés pedig július 5-én. 
A legjobban szereplők fordulónként is kapnak jutalmat, valamint összesítik a két forduló eredményét is. 
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában