Filmőrültek, itt a helyetek!

2019.07.27. 11:55

Hihetetlen látványosság nyitotta meg a kapuit Vásárosnaményban!

A megyekártya felmutatásával péntekig féláron mehetnek be a családok a vásárosnaményi élményparkba.

Fotó: Dodó Ferenc

Az országban egyedülálló, tematikus családi élménypark nyitotta meg kapuit a múlt szombaton Vásárosnaményban.

– A Movie Planet minden eleme kötődik egy filmklasszikushoz vagy a mozivászonról jól ismert karakterhez – innen a park neve is: a filmek bolygója –, illetve olyan attrakciókat vonultat fel, amik nemhogy Magyarországon, Kelet-Európában is újdonságnak számítanak. Ilyen például az ötszáz méteres vízi hullámvasút, ahol a legbátrabbak megtapasztalhatják a szabadesés érzését is – mondta el érdeklődésünkre Olivera Adél marketinges. Hozzátette: az sem megszokott, hogy egy jeggyel mindent kipróbálhatnak, mindenre felülhetnek a látogatók, a Movie Planetben azonban így van.

Filmes kedvencek

– A mesék és animációk, a nyolcvanas-kilencvenes évek blockbustereinek szereplői, a filmek kultikus mozzanatai, a régi idők nagy kedvencei elevenednek meg az élményparkban, valamint a Hollywood étteremben, ahol kiállítottuk többek között Indiana Jones egyik motorját, a Vissza a jővőbe című filmből az egyik hover­boardot, illetve egy olyan maszkot, amit Arnold Schwarze­negger viselt a Terminátorban. Állati és kaszkadőrbemutatók, szórakoztató animátorok és számtalan program, műsor és show várja a családokat Vásárosnaményban – ismertette Olivera Adél.

Féláron mehetnek be augusztus 2-áig az élményparkba mindazok, akik a jegypénztáraknál felmutatják megyekártyájukat. Egy kártyával csak egyszer és maximum négyen vehetik igénybe az ötvenszázalékos kedvezményt.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában