Bohózat a VMKK-ban

2019.10.01. 10:43

Pletykafészek a VMKK-ban

A nézőknek nincs is más dolguk, mint hátradőlve figyelni a pletykák útját.

Nagy Sándor és Mihályfi Balázs

Forrás: VERES1SZINHAZ.HU

Hamarosan folytatódik a Váci Mihály Kulturális Központ Lehozzuk önnek a csillagokat elnevezésű programsorozata: október 18-án a Veres 1 Színház Neil Simon Pletykafészek című bohózatát mutatja be.

Önfeledt komédiázás

A történet New Yorkban játszódik: az alpolgármester baráti vacsorát rendez. A vendégségbe érkező elegáns házaspárok estéjét megnehezíti, hogy az ünnepeltek eltűntek, a személyzet házon kívül van, a vacsora sehol, az emeleten pedig lövések dördülnek. Vad találgatások kapnak szárnyra, mindenkinek eszébe jut egy titok, amit a szomszédja fülébe suttoghat, miközben a társaság tagjainak arra is ügyelniük kell, hogy elkerüljék a botrányt, ezért gondosan titkolóznak egymás előtt is. Nem csoda, hogy a kiérkező rendőrség már egy olyan történettel találkozik, ami még a legvadabb pletykarovatokból is kilógna…

A vígjátékok mestere, Neil Simon krimitörténettel fűszerezett bohózatában az első perctől az utolsóig fenntartja a feszültséget, miközben nagyszerű lehetőséget kínál a színészeknek az önfeledt komédiázásra.

A fő szerepekben Zorgel Enikőt, Mihályfi Balázst, Verebes Lindát, Nagy Sándort és Venyige Sándort láthatjuk, az előadás 18 órakor kezdődik.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában