Nyíregyháza

2021.04.07. 15:46

Versantológiával ünnepel a Poket

Az évfordulós kötetet Beck Zoli, Vecsei H. Miklós és Mucsi Zoltán mutatja be.

KM

Budapest 20120215 Vegyes Mucsi Zoltán szinész

Forrás: MW-archív

A Poket-zsebkönyveket már nem kell bemutatnunk olvasóinknak, hiszen többször írtunk már a nyíregyházi közösségéről és Zsigáról, a megyei könyvtár előtt felállított automatáról. Az olvasásra ösztönző kezdeményezést a Sztalker Csoport indította útjára 2018. április 11-én, tehát közeledik a Poket harmadik „születésnapja”.

Az évfordulóra Beck Zoli énekes-dalszerző, a Pécsi Tudományegyetem adjunktusa, Vecsei H. Miklós színész és Mucsi Zoltán, a kötet nagykövetének válogatásában Barátom, aki voltál címmel jelenik meg versantológia.

Kérdezni is lehet

A kiadvány azokat a kortárs és klasszikus verseket mutatja be, amelyek szerintük a legnagyobb hatással lehetnek az olvasókra, és amelyek ki tudnak rángatni minket a mókuskerékszerű mindennapokból. Az utóbbi hónapokban sokunkat elsodort egymás mellől az élet, de a Poket csapata szeretné hinni, hogy a kényszerű távolság végül elmélyíti majd barátságainkat, kapcsolatainkat és az egymásra figyelést. Ennek a szándéknak afféle jelvényeként választották a Barátom, aki voltál címet, remélve, hogy a válogatott versekkel újra meg tudjuk majd szorítani egymás kezét.

A kötetről április 10-én, szombaton 20 órától élőben beszélget a Poket zsebkönyvek Facebook-oldalon Beck Zoli, Mucsi Zoltán és Vecsei H. Miklós. A beszélgetés végén a nézők is feltehetik majd kérdéseiket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában