poket

2021.05.28. 11:00

Közös kincsvadászat a helyi poketközösséggel

Lelkes kincsvadászok jelentkezését várja a nyíregyházi poketközösség. A zsebkönyvrajongó fiatalok régi adósságukat törlesztik a programmal.

– Először a márciusi hosszú hétvégére terveztük a programot, de közbeszólt egy betegség, majd a járványhelyzet miatt kellett későbbre halasztani. Az enyhítések után azonban újra megkezdhettük a szervezést – árulta el Nagy Lilla, a csapat egyik koordinátora.

– A Poket kincsvadászat résztvevőinek kisebb irodalmi rejtvényeket kell megoldaniuk, melyek megfejtése végül egy Nyíregyháza belvárosában található helyszín lesz. Míg eljutnak idáig, közösen gondolkodnak, és sétálnak is egy kicsit – magyarázta Lilla, s hozzátette: alapvetően párokat, csapatokat várnak a kincsvadászatra, de egyedül sem fognak unatkozni, akik vállalkoznak rá. Azok, akik végül célba érnek, a megyei könyvtár támogatásával kisebb ajándékot kapnak.

– A játék június 5-én, szombaton 14 órakor kezdődik. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött, az érdeklődők a [email protected] e-mail címen jelentkezhetnek. A válaszüzenetben minden információt meg fognak kapni, amire szükségük lesz a kincsvadászat során – ismertette a részleteket Nagy Lilla koordinátor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában