Nyíregyháza

2021.05.23. 14:00

Újra zenél a banda

A Kelet Brass Band tagjai hosszú idő után ismét hangszert ragadnak.

KM

Már az ország számos utcazenei fesztiválján bizonyította tehetségét a Kelet Brass Band, több megmérettetésről elhozták az első helyezettnek járó elismerést. A fúvószenekar, melynek tagjai között megyei kötődésű zenészeket is találunk, június 26-án Bodrogkisfaludon lép fel, a BOLDOGkisfalud Feszt vendégeként.

Tévés szereplés

Aki valaha látta már a Kelet Brass Band fellépését, biztosan nem felejtette el: az együttes – saját szerzeményei mellett – örökzöld és mai slágereket öltöztet új köntösbe fúvós hangszereivel és különleges hangzásvilággal. A koronavírus-járvány miatt az együttes már régen nem játszatott közönség előtt, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen kizárták volna életükből a zenét. A banda két tagját A Dal 2021 színpadán is láthattuk: Ádám Kristóf harsonán, Koi Gergő pedig trombitán kísérte a Tortugát, amikor a nyíregyházi rockzenekar a Törnek az ablakok című produkciója akusztikus verzióját mutatta be a zsűrinek és a tévénézőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában