Mandala Nyár

2021.08.12. 10:50

Egy teljes filmet két színész is el tud játszani

Kálloy Molnár Péter, Rudolf Péter, Varga Miklós és Udvaros Dorottya a „főszerepben”.

VNA

Rudolf Péter és Kálloy Molnár Péter

Forrás: Mandala Dalszínház

A Mandala Nyár 29. Plusz augusztus végéig még több produkcióval és igazi sztárparádéval várja a színházrajongókat a Sóstói Múzeumfalu színpadán – legközelebb augusztus 13-án, pénteken egy igazán különleges vígjátékkal készülnek.

Ketten a színpadon

– A Kövek a zsebben egy igazán különleges darab, hiszen a két színművész, Kálloy Molnár Péter és Rudolf Péter többtucatnyi szerepet játszik el – mondta el lapunknak Bódis Gábor, a Mandala Dalszínház igazgatója. – A történet szerint egy amerikai film forgatásán járunk, ahol két statiszta a kulisszák mögött együtt eljátssza az egész filmet. Minden szereplő bőrébe belebújnak, akár percenként váltogatva a karaktereket. Ezt a nagyon híres, már-már legendás előadást több évtizede ismerheti a közönség, és hatalmas színészi kihívást jelent. Kálloy Molnár Péter és Rudolf Péter korábban még nem voltak a Mandala Nyár vendégei, így izgatottan várjuk, hogy színpadra lépjenek Nyíregyházán.

Zene és tánc

A Hiszek egy hazában című produkciót a nemzeti összetartozás napján a Váci Mihály Kulturális Központban láthatták az érdeklődők – a nagy sikerre való tekintettel augusztus 16-án újra színpadra állítják a történelmi zenés játékot.

– Az előadásban a Mandala Dalszínház színészei és táncosai lépnek színpadra, de közreműködik a Szabolcs Néptáncegyüttes és Tarczy Gyula, a vendégművészünk pedig Varga Miklós, aki az Ébredés című lemezéről énekel majd el több dalt – emelte ki Bódis Gábor. Román Sándor táncosainak Az affér című előadása augusztus 22-én, Udvaros Dorottya Majdnem valaki című koncertje pedig augusztus 27-én várja majd az érdeklődőket.

VNA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában