Mennyei foci

2019.06.09. 20:42

„Nem hiszem, hogy az eredmény miatt tömeges öngyilkosságot kéne elkövetnünk a Kossuth téren...”

A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoportjának zárófordulóját rendezték vasárnap.

Illusztráció: KM-archív

Ramocsaháza-Nyírmada 2-6 (0-1)

Ramocsaháza, 100 néző, v.: Resán.

Ramocsaháza: Dankó-Bagoly, Nistor R., Zsíros, Stummer, Bacskai, Farkas, Sipos, Hajdú, Lakatos, Nistor E. Játékos-edző: Bacskai Attila.

Nyírmada: Pál-Selyem, Horváth, Baráth, Szikszai, Jónás (Pál), Ponczók, Balogh, Tóth, Farkas, Jóni. Játékos-edző: Jónás János.

Gól: Bacskai, Farkas, illetve Jóni 3, Szikszai, Selyem, Horváth. Ifi: 9-2.

Bacskai Attila:- Köszönöm mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult az egész éves munkánkhoz.

Jónás János:- A győzelem ellenére annyira sok értékelhető momentum nem volt a mérkőzésen. Gratulálok a Nyírkarász bajnoki címéhez!

Fényeslitke-Demecser 4-3 (2-1)

Fényeslitke, 120 néző, v.: Király.

Fényeslitke: Márta-Nagy M., Rusznák, Takács, Gyüre, Kovács, Iván, Dankó, Miskolczi Á. (Arnóczki), Nagy B., Toma. Edző: Nagy Zoltán.

Demecser: Fintor-Kiss, Zsoldos, Jónás, Csire, Kantár, Dankó, Kocsis, Gombkötő, Herceg, Csillik. Edző: Frindik Attila.

Gól: Kovács 3, Nagy M. Ifi: 16-0.

Nagy Zoltán:- Gratulálok az U14-es csapatunk bajnoki címéhez és az ifi csapatunk harmadik helyéhez. Nekünk sikerült győzelemmel zárnunk a szezont, köszönöm minden játékosomnak. Külön köszönet a polgármester úrnak és a vezetőségnek, hogy segítették egész éves munkánkat. Jó pihenést kívánok mindenkinek.

Frindik Attila:- Vége az évnek, jó pihenést kívánok a játékosaimnak. Sok dolga lesz az új edzőnek...

Kék-Pátroha 0-1 (0-1)

Újdombrád, 130 néző, v.: Szabó Zs.

Kék: Szűcs, Doue, Poór, Szurcsik (Ignácz), Rácz, Bodó (Veress), Koós, Csombók I. Csaba, Horváth (Kántor), Dócs, Szabó. Edző: Fabók István.

Pátroha: Szabó-Kalu, Mozga, Fedor (Kovács D.), Balogh G., Balogh S. (Minyin), Kovács Sz.(Jenei), Molnár A., Molnár V., Csépke, Varga. Játékos-edző: Vitalij Minyin.

Gól: Molnár V. Kiállítás: Doue. Ifi: 5-2.

Fabók István:- Nem hiszem, hogy így a végére elért eredmény miatt tömeges öngyilkosságot kéne elkövetnünk a Kossuth téren, de biztos lehetett volna jobb is. Ahogy apám mondaná: A parasztnak is a vásár után jön meg az esze!

Vitalij Minyin:- Köszönjük a polgármester úr egész éves támogatását, valamint azoknak, akik segítették egész éves munkánkat. Mindenkinek jó pihenést! Hat játékosunk távozott, mindenki leírt bennünket, de így is felértünk a dobogóra!

Záhony-Tiszaszentmárton-Őr 6-1 (3-1)

Záhony, 500 néző, v.: Kocsis.

Záhony-Tiszaszentmárton: Mucsicska-Györke, Zán, Iván, Lupcsa (Huzdik), Sárkány Tóth), Setét (Orgován), Gombkötő (Halász), Angyal, Pálosi, Kázsmér. Játékos-edző: Sárkány Gábor.

Őr: Oláh-Márton (Szabó L.), Szabó V., Kézi (Repelik), Deme (Kendl), Tisza (Bencze), Erdei, Benkő, Tóth, Kósa, Szuromi. Edző: Kálmándi Bertalan.

Gól: Setét 2, Gombkötő, Iván, Sárkány, Orgován, illetve Kézi. Ifi: 1-5.

Sárkány Gábor:- Nagyon szépen köszön mindazoknak, akik hozzájárultak a csapat működéséhez és létrehozásához. Külön köszönöm játékosaim egész éves munkáját. Legnagyobb köszönet szurkolóinknak jár, akik felejthetetlenné tették minden mérkőzésünket. Nem túlzás azt állítani, hogy a vasárnapi meccs után minden játékosomnak borsózott a háta, amikor szurkolóink megköszönték az egész éves munkánkat. Jó vakációt és kellemes pihenést kívánok minden sportbarátnak. Hajrá Záhony!

Kálmándi Bertalan:- Nem így szerettük volna zárni a bajnokságot, de a pozitívum az, hogy egy vereséggel letudtuk ezt a fél szezont. Köszönöm a játékosaim hozzáállását, az önkormányzat segítségét, hogy biztosították a feltételeket, valamint mindazoknak, akik segítették a munkánkat. Gratulálok az ifik győzelméhez.

Szabolcsveresmart-Berencs FC 1-6 (1-2)

Szabolcsveresmart, 250 néző, v.: Oláh.

Szabolcsveresmart: Kalmár (Hosszú)-Sajtos (Dócs Gergő), Szemán, Szoboszlai (Dócs Gábor), Nagy R., Nagy Á. (Szidor), Szabó, Rostás, Meggyesi (Jónás), György, Pálinkás. Edző: Tara Sándor.

Berecs FC: Kromplák-Mester, Hajdú (Kovács G.), Baráth, Borzák (Demjén), Jaczina (Koi), Szabó (Gyüre), Nagy F., Nagy D., Kovács Cs., Kállai, Szabó. Edző: Lippai Tibor.

Gól: Sajtos, illetve Szabó F. 2, Jaczina, Kállai, Kovács, Koi. Ifi: 5-2.

Tara Sándor:- Erről a mérkőzésről nincs mit mondanom… Gratulálok az ifik teljesítményéhez, köszönöm a fiúk egész éves munkáját.

Lippai Tibor:- Feltettük az íre a pontot, ezzel a győzelemmel elértük a célunkat. Köszönjük a polgármester asszonynak és a vezetősének, hogy megteremtették a feltételeket, Szatmári Sanyi pályaedzőnknek és nem utolsósorban a tavasszal jól teljesítő játékosaimnak. Ezt a győzelmet Lakatos József édesapjának ajánlja a csapat.

Vaja-Ladányi TC 2-1 (1-0)

Vaja, 100 néző, v.: Piskóczi.

Vaj: Vakarcs-Borsi, Kiss (Gazdag), Kerekes (Vojtovics), Soltész Á., Sándor (Palcsák), Zakor J., Jónás, Mulutó, Zakor G. (Jene), Soltész B. Edző: Gazdag Attila.

Ladányi TC: Pécsi-Rakoncza, Árva, Galambos (Szilágyi), Pólyán, Kovács, Kun, Demeter, Cser, Jónás, Király. Edző: Sütő János.

Gól: Soltész, Zakor J., illetve Demeter. Ifi: 7-0.

Gazdag Attila:- Gratulálok az ificsapatunk ezüstérméhez. Huszáros hajrával sikerült megnyernünk az utolsó öt meccsünket! Mai győzelmünket Kiss Attila búcsúmeccsére ajánlja a csapat.

Sütő János:- Alacsony színvonalú mérkőzésen az első félidőben a hazaiak játszottak jobban és meg is szerezték a vezetést. A második félidőben összeszedtük magunkat, egyenlő partnerei voltunk, egyenlíteni tudtunk, de a vezetést nem tudtuk átvenni. A lefújás előtti pillanatokban a hazaiak megszerezték a győztes gólt. Köszönjük szurkolóink éves biztatását, és minden vezetőnek és támogatónknak, hogy mellettünk voltak.

Dombrád-Ajak 4-2 (1-0)

Dombrád, 150 néző, v.: Fehér.

Dombrád: Szabolcsi (Szokolai)-Molnár P., Köblös, Pap, Verner (Molnár T.), Borbély, Fabu (Horváth), Balla, Kósa (Czap), Hornyák, Tamás. Edző: Tóth János.

Ajak: Leskovics-Folytán, Iski, Magyar, Torma, Bíró, Jónás, Czvik, Rácz, Szőlősi, Horváth. Edző: Barati István.

Gól: Kósa, Pap, Horváth, Czap, illetve Bíró, Szőlősi. Ifi: 8-2. adatbank!!

Tóth János:- Egy nagyon hosszú szezon után vagyunk, ami úgy érzem sikeres volt. Az U19-es csapatunk bajnokságot nyert, mi pedig a második helyen végeztünk egy ponttal lemaradva a Karász mögött. Nem lehet keserű a szánk íze, mert amit elkezdtünk a csapatokkal, egy év alatt kiderült, hogy sikeres lehet. Egy gólkirályt azért adunk az osztálynak,amihez gratulálok Misi barátomnak. Gratulálok a Nyírkarásznak, mert Fair módon nyerték meg a bajnokságot! Jó pihenést kívánok mindenkinek.

Barati István:- Gratulálok a hazaiaknak, és a Karásznak a bajnoki címhez! További sok sikert mindenkinek.

Nyírkarász-Gergelyiugornya 2-0 (1-0)

Nyírkarász, 300 néző, v.: Sipos.

Nyírkarász: Kiss-Liptai, Bombera (Ujj K.), Bandor (Király), Lovad, Rákóczi, Tóth G., Varga (Horváth), Tóth T., Csuka (Jávor), Ujj Gy (Liptai). Edző: Tóth Tibor.

Gergelyiugornya: Szabó-Kópis, Baráth, Lakatos, Mándi, Peregrin, Czirják M., Balla, Zán, Tári, Balázs. Edző: Czirják József.

Gól: Varga 2. Ifi: 8-3.

Tóth Tibor:- Amelyik csapat a negyed helyen telel majd tavasszal csapat tizenöt meccsen keresztül veretlen marad, az megérdemli a bajnoki címet!

Czirják József:- Tisztességesen helytálltunk, gratulálok a fiúknak, jó pihenést mindenkinek.

A bajnokság végeredménye

1. Nyírkarász 30 22 5 3 11-47 71

2. Dombrád 30 23 1 6 95-35 70

3. Pátroha 30 21 4 5 97-36 67

4. Záhony-Tiszaszentmárton 30 20 7 3 97-37 67

5. Őr 30 20 4 6 81-49 64

6. Gergelyiugornya 30 17 3 10 80-60 54

7. Vaja 29 13 5 11 74-46 44

8. Ladányi TC 29 12 4 13 57-57 40

9. Demecser 30 10 6 14 68-76 36

10. Ajak 30 8 7 15 47-65 31

11. Fényeslitke 30 9 3 18 65-97 30

12. Kék 30 8 4 18 48-67 28

13. Szabolcsveresmart 30 8 3 19 50-86 27

14. Berencs FC 30 6 4 20 43-110 22

15. Nyírmada 30 6 3 21 43-81 21

16. 30 4 1 25 48-154 13

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában