Szparika

2019.08.28. 20:05

Nyíregyháza Spartacus: Két kihagyott tizenegyes, nulla pont

A három vesztes meccs után érkező Tiszakécske győzött Nyíregyházán.

Mint ismert, a Nyíregyháza Spartacus bajnoki mérkőzése vasárnap elmaradt, így szerdán pihenten fogadhatta a három meccses vereségszériából érkező Tiszakécskét. Az első félidőben mindkét együttes sok hibával játszott, a vendégek talán valamivel összeszedettebben építették támadásaikat, a gólhoz mégis a Szpari állt közelebb azzal, hogy a játékrész hajrájában Hornyák Marcellt a tizenhatoson belül buktatta Varga Ádám kapus, ám a tizenegyest Szinanovics Sinan mellé gurította.

A játék nem feltétlen lett jobb, a 60. perctől azonban felpörögtek az események. Preklet Csaba egy szöglet után furcsa mozdulattal a hazai kapuba juttatta a labdát, ám nem sokáig örülhetett a Tiszakécske, ugyanis Tóth Barna ügyesen fejelt Hornyák Marcellhez, aki közelről, félfordulatból egyenlített.

A 74. percben újabb szerencsétlen gólt kapott a Spartacus: egy pontatlan passz a leshatárról kiugró Kocsis Gáborhoz pattant, lövésébe beleért Jova Levente, de hárítani nem tudott.

Ismét egyenlíthetett volna a Szpari, mert Hornyák újabb büntetőt harcolt ki, azt már ő végezte el, de Varga érezte, hova lövi a csatár a labdát és védett. A maradék idő már kevés volt a hazaiaknak, a Kécske elvitte a három pontot.

Nyíregyháza Spartacus-Tiszakécske 1-2 (0-0)

Városi Stadion, 1150 néző, v.: Lovas (Albert, Belicza).

Spartacus: Jova – Svedjuk, Fodor, Végső, Farkas (Rezes, 41.) – Sinanovics (Tóth B., 60.), Polényi, Drilon, Kovács (Starosta, a szünetben) – Hornyák, Kártik. Vezetőedző: Zoran Szpisljak.

Tiszakécske: Varga – Preklet, Csáki, Ludánszki – Oláh, Kirchner (Gréczi, 60.), Kocsis, Tölgyesi, Fabio – Nyilas (Durso, 72.), Szuhodovszki (Tímári, 60.). Vezetőedző: Simon Antal.

Gól: Hornyák (67.), illetve Preklet (61.), Kocsis (74.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában