Megye II.

2019.08.25. 20:52

„Úgy gondolom, hogy kilenc emberrel, majd nyolccal sem mi játszottuk a megye hármas futballt”

Vasárnap a labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoportjában hat mérkőzést játszottak.

Forrás: KM-archív

Őr-Gergelyiugornya 0-3 (0-1)

Őr, 150 néző, v.: Major.

Őr: Oláh-Szabó V., Varga, Szabó A. (Kézi), Tisza, Erdei, Benkő (Bencze), Tóth, Kósa (Repelik), Jenei (Szabó L.), Kendl (Deme B.). Edző: Kálmándi Bertalan.

Gergelyiugornya: Vass (Szűcs)-Balogh, Baráth, Mándi, Peregrin, Czirják M., Balázs (Lakatos), Balla, Bicskó (Kovács D.), Csonka, Danku. Edző: Czirják József.

Gól: Kovács D., Mándi, Danku. Ifi: 2-0.

Kálmándi Bertalan:- A jobban akaró csapat nyerte a találkozót. Ha reggelig játszunk, akkor sem rúgunk gólt, de ez is az én csapatom. Gratulálok az Ugornyának.

Czirják József:- Úgy érzem javulófélben van a játékunk, de még nem 100 %-os. Nagyon örülünk, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést.

Ladányi TC-Dombrád 1-1 (0-0)

Mezőladány, 150 néző, v.: Oláh.

Ladányi TC: Fehér-Balogh M., Révész, Kertész (Lengyel), Pólyán, Árvai, Szilágyi, Kovács D., Cser, Galambos (Horváth R.), Demeter. Edző: Sütő János.

Dombrád: Szabolcsi-Molnár P., Birke, Fábián, Hornyák, Horváth N., Sándor, Méhész, Borbély, Kovács, Orosi (Czap). Edző: Tóth János.

Gól: Demeter, illetve Borbély. Kiállítva: Hornyák (55. p.), Sándor (70. p.). Ifi: 2-1.

Sütő János:- Az első félidőben a taktikát betartva jól játszottunk, igaz helyzeteink nem nagyon voltak. A második félidőben a kiállítások minket zavartak meg, a vezetést megszereztük, de ezt nem tudtuk növelni, így ellenfelünk kiegyenlített. A következő fordulóban sokkal több kell.

Tóth János:- Az első félidőt átaludtuk, a második félidőben már jobb szellemben kezdtünk játszani, azonban a játékvezető egy jogtalan kiállítással sújtott bennünket, amit követett egy jogos is. Kettős emberhátrányban egyenlítettünk és a győzelemért játszottunk, de most ennyi volt benne.

Nyírkarász-Pátroha 0-1 (0-0)

Nyírkarász, 250 néző, v.: Mónus.

Nyírkarász: Molnár-Ujj Gy., Király, Csehil, Bombera M., Baksa, Lovas, Deák (Vida D.), Liptai (Szarvas), Tóth, Csuka. Edző: Tóth Tibor.

Pátroha: Szabó-Kalu, Mozga, Mikó, Balogh G., Balogh S. (Boda), Kovács Sz., Kovács D. (Molnár A.), Molnár V., Csépke, Varga. Játékos-edző: Vitalij Minyin.

Gól: Boda. Kiállítva: Csépke (55. p.). Ifi: 5-2.

Tóth Tibor:- Ilyen amikor semmi nem nem megy be, a 87. percben ziccert hibáztunk, a 89. percben pedig egy játékvezetői hibát követően szerzett vezetést ellenfelünk, amivel el is vitte a három pontot.

Vitalij Minyin:- Nagy iramú mérkőzésen a játékvezető nem adott meg nekünk egy büntetőt, sőt még tőlünk állított ki egy embert. Az utolsó pillanatokban azonban a sors visszaadta nekünk a három pontot. Gratulálok csapatomnak.

Ópályi-Nyírmada 1-3 (1-2)

Ópályi, 120 néző, v.: Tordai.

Ópályi: Kedves-Bálint Zs., Rácz P. (Papp), Bálint Cs., Máté, Fodor (Lupcsa), Rácz Zs., Szender (Kalucza), Bartha (Rácz J.), Rácz D., Jónás I. Edző: Kósa József.

Nyírmada: Csiki-Pál (Váradi), Farkas, Baráth, Szikszai, Makula, Barkasz, Ponczók, Stummer (Szőke I.), Jóni A., Juhász. Játékos-edző: Szőke István.

Gól: Bálint, illetve Szikszai (11-esből), Makula, Farkas. Kiállítva: Kedves (13. p.), Bálint (70. p.). Ifi: 0-4.

Kósa József:- Úgy érzem a játékvezető belenyúlt a mérkőzésbe, ettől függetlenül helyzeteket mi alakítottunk, de ezeket nem tudtuk értékesíteni. Úgy gondolom, hogy kilenc emberrel, majd nyolccal sem mi játszottuk a megye hármas futballt.

Szőke István:- Egy jó formában lévő hazai csapat otthonában tudtunk úgy nyerni, hogy a kiállítás után éltünk lehetőségeinkkel. Gratulálok csapatomnak.

Szabolcsveresmart-Vaja 1-3 (1-2)

Szabolcsveresmart, 200 néző, v.: Szikszai.

Szabolcsveresmart: Hosszú-Patai (Nagy Á.), Szoboszlai, Meggyesi, Pálinkás (György), Demeter, Nagy R., Bandor, Sajtos (Dócs), Rostás, Szemán. Edző: Tara Sándor.

Vaja: Vakarcs (Papp)-Mulutó, Borsi, Lakatos T., Pásztor, Zakor G., Soltész Á., Jávor (Konrád), Mocsár (Simák), Zakor J. (Lénárt), Soltész B. Játékos-edző: Kiss Attila.

Gól: Demeter, illetve Zakor J. 3. Kiállítva: Nagy Á. (60. p.) Ifi: 0-4.

Tara Sándor:- A nagy meleg rányomta bélyegét játékunkra, ettől függetlenül nagyobb akaratot várnék el játékosaimtól. Köszönjük nézőink lelkes biztatását.

Kiss Attila:- Egy jó iramú mérkőzésen végig uraltuk a játékot. Gratulálok csapatomnak és az ifiknek is a győzelemhez. Lali mesternek boldog névnapot kívánunk!

Gyulaháza-Fényeslitke 3-2 (2-0)

Gyulaháza, 150 néző, v.: Kósa.

Gyulaháza: Bandor-Köblös, Gáti Sz. (Torma), Bálint, Tóth F., Lakatos, Tóth D. (Radvánszki), Csercsa, Németh (Juhász), Gáti S. (Savrnoh), Kozma. Edző: Bardi Gábor.

Fényeslitke: Márta-Nagy M., Jenei (Gyüre Gábor.), Erőss, Sajtos (Gégény), Kovács, Gyüre Gergely, Nagy Z., Miskolczi Á., Nagy B. (Miskoczi G.), Toma (Kovács). Játékos-edző: Nagy Z.

Gól: Tóth D., Bálint, Torma, illetve Gégény, Kovács. Ifi: 0-0.

Bardi Béla elnök:- Nem játszottunk jól, többször is könnyűvé tehettük volna a mérkőzést, ehelyett a végén még izgulni kellett. Fiatal csapatunk egyelőre hullámzóan futballozik, de bízunk benne, hogy még nagyon sok szép pillanatokat fognak okozni.

Nagy Zoltán:- Ha a hetvenedik perc előtt betalálunk, talán más végeredmény születik. Gratulálok a hazai csapatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában