Megye II.

2019.08.25. 21:24

„Vezettünk kettő nullára, három egyre, négy kettőre, mégis kikaptunk”

A labdarúgó megyei II. osztály Kelet-Magyarország csoportjának harmadik fordulójában négy mérkőzést rendeztek vasárnap.

Forrás: KM-archív

Hodász-Terem 5-4 (1-3)

Hodász, 130 néző, v.: Maleskovits.

Hodász: Szűcs – Sinkó, Horváth J., Botos Gábor, Pályi G. (Lakatos E.), Pályi Zs, Jóni, Pálfi, Botos Gergely (Kozák, Papp), Bordás, Vass. Edző: Pálfi József.

Terem: Uri (Balogh R.) – Schmidt, Danó, Horváth I., Fetter, Horváth (Ádám), Jéri (Orgován), Csoba, Turbula, Baráth, Haga. Edző: Képíró Dániel.

Gól: Vass 2, Bordás 2, Jóni, illetve Turbula 2, Haga, Horváth R. Ifi: 3-1.

Pálfi József: – Sikerült az új igazolásokat beépíteni a csapatba, akik hazatértek és egy év után megdobbant a hodászi szív. Gratulálok az ifi csapatnak is a győzelméhez!

Képíró Dániel: – Vezettünk kettő nullára, három egyre, négy kettőre, mégis kikaptunk. A Hodász a szívvel és az erőszakos futballjával megfordította a mérkőzést.

Nyírcsaholy-Milota 2-2 (1-1)

Nyírcsaholy, 100 néző, v.: Bíró.

Nyírcsaholy: Mándi – Magyari (Balogh János), Botos S., Székely, Bozsányi, Mező (Jónás), Horváth Á., Balogh József, Petrohai Gy., Gergely (Botos B.), Petrohai L. Edző: Tóth Zoltán.

Milota: Nyilas – Fejes, Delényi, Lukács, Majoros, Rétfalvi (Szuszik), Mikulka, Fóris, Lakatos Gy., Palotás, Rebryk. Edző: Elek László.

Gól: Petrohai L., Petrohai Gy., illetve Palotás, Lakatos Gy. Kiállítva: Bozsányi (70.). Ifi: 4–4.

Tóth Zoltán: – Jó iramú mérkőzésen, kiváló játékvezetés mellett elpártolt tőlünk a szerencse, de a végén tíz emberrel itthon tartottunk egy pontot a jól játszó Milota ellen.

Elek László: – Értékes pontot szereztünk egy nagyon jó, feszült mérkőzésen, egy technikás, jó csapat ellen, amihez gratulálok a csapatunknak. Értékelhetetlen gyenge játékvezetés, rossz döntések sora jellemezte a mérkőzést, amiből alakult ki a feszültség az én részemről. Bármennyi meccsről tiltanak el a szövetségnél, de azt is kérem, hogy a Bíró Csabát is ugyanannyi meccsre tiltsák el a játékvezetéstől. A játékvezetőt is nyugodtan felelősségre lehet vonni, ha rosszul végzi a munkáját.

Kocsord-Nábrád 6-0 (4-0)

Kocsord, 100 néző, v.: Király.

Kocsord: Gáspár (Gergely) – Csák, Virág (Balogh Gy.), Szabó, Huszti, Lakatos J. (Szabó), Katona, Tóth, Szondi, Fehér (Horváth B.), Filep. Edző: Jónás Zsigmond.

Nábrád: Horváth J. – Kocsis, Kovács (Mercz Gy.), Mercz J. (Kónya), Balogh Gy., Tejfel, Pásztor, Varga, Tar, Turai, Pásztor. Edző: Végh András.

Gól: Katona 3, Virág, Tóth, Csák. Ifi: 3–2.

Jónás Zsigmond: – A kötelező győzelmet behúztuk, de a játékkal nem vagyok megéledve.

Végh András: – Semmi különös, csak a szokásos, kocsordi sokgólos vereség.

Nyírvasvári-Vámosoroszi 2-1 (0-1)

Nyírvasvári, 200 néző, v.: Lucsik.

Nyírvasvári: Szegedi – Kiss M. (Paulik), Pető, Karbucz, Balogh N., Vegyenás M. (Bukovenszki), Serbán, Polacsek, Kovács, Nagy, Kiss B. Edző: Pelyák Miklós.

Vámosoroszi: Bodnár – Bakó, Somogyi R. (Csatári), Kiss D. (Baráth), Riskó, Rigó, Szabó T. (Szabó A.), Róka, Márton, Somogyi T., Szabó A. Játékos-edző: Riskó Tibor.

Gól: Vegyenás, Balogh N., illetve Szabó. Ifi: 1–3.

Pelyák Miklós: – Nem esünk hanyatt, megyünk tovább!

Riskó Tibor: -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában