NB III.

2019.09.15. 19:09

„Az első félidőbeli játékunk alapján nemhogy egy pontot, de mínusz egyet érdemeltünk volna”

Az utolsó pillanatban veszített pontokat a Sényő: az NB III.-as együttes kétszer is vezetett, ám a 94. percben gólt kapott.

Forrás: KM-archív

Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 7. forduló | BSE-Sényő-Carnifex FC 3-3 (1-1)

Balassagyarmat, 400 néző, v.: Mencsik (Szarvas, Deme).

BSE: Szalay – Gábriel (Barta), Molnár, Kócsa (Telek), Klinger (Péter), Lami, Szita, Vastag, Kovács, Pallagi, Nagy. Edző: Nagy Tibor.

Sényő: Gazsi – Klepács, Hadházi (Fenyőfalvi), Kristófi, Varga (Fabu), Lakatos (Barta), Szokol, Boros, Lizák, Kapacina V., Márton. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Pallagi 2, Péter, illetve Varga, Lizák, Fabu.

Jók: Nagy T., illetve Szokol.

Tudósított: Pehely Zoltán.

Nagy Tibor: – nem nyilatkozott

Imrő László: – Az első félidőbeli játékunk alapján nem hogy egy pontot, de mínusz egyet érdemeltünk volna. A második játékrészben viszont kifogástalan volt a teljesítményünk, függetlenül a két kapott góltól, játékban és hozzáállásban is sokat tettünk a győzelemért. Viszont nem szabad szó nélkül elmenni amellett, hogy voltak olyan teljesítmények, amik hátráltattak bennünket. Ha a labda elhagyja az alapvonalat, a játékosok megfordulnak és szó nélkül elindulnak visszafelé, akkor logikus, hogy nem következhet szöglet… De a külső körülményekkel nem lehet mit kezdeni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában