Labdarúgás

2020.05.30. 13:18

Öt góllal büntetett a Sényő

Az NB III.-as együttes újabb felkészülési mérkőzést játszott.

Fotó:

A Sényő-Carnifex FC a bajnokság lefújása óta a negyedik felkészülési mérkőzését – kétszer a Nyíregyháza Spartacusszal, egyszer az Újfehértóval találkozott a Fiumei Viktor, Imrő László edzette együttes – játszotta szombat délelőtt. Az ellenfél a Hajdú-Bihar megyei első osztályban szereplő Hajdúszoboszló volt, amely a héten a Szparival is találkozott.

A vendégek félreértették a megbeszélteket, ők úgy készültek, hogy tíz óra helyett tizenegykor kezdődik a találkozó, így kezdősípszó az eredetileg tervezettől negyvenegy perccel később harsant fel.

Noha kiegyenlített volt az első félidő, gólt csak a hazaiak tudtak szerezni, mégpedig kettőt is: a 17 éves Páll Zsombor duplázott. A második játékrészben a házi gólkirály, Kapacina Valer villogott, az ő góljaival 5–0-ra nyert a Sényő.

Labdarúgás: felkészülési mérkőzés

Sényő-Carnifex–Hajdúszoboszló 5–0 (2–0)

Sényő: Gazsi (Gagyi) – Hadházi (Szokol), Bodó (Klepács), Farkas (Boros), Schmidt (Kelecsényi), Lakatos, Kapacina V., Fabu (Fenyőfalvi), Barcsay (Szőlősi), Lizák (Tőkés), Páll (Kapacina K.).

Gól: Kapacina V. 3, Páll 2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában