Szpari

2020.07.17. 07:57

Idegenben kezd a Szpari

Nagybánya helyett a Sajóbábony lesz az ellenfél az első szombati edzőmeccsen.

Forrás: illusztráció / KM

Fotó: DODO FERENC

Szombaton két edzőmeccsel zárja a felkészülés mostani hetét a Nyíregyháza Spartacus. A tervek szerint előbb a Kassa, majd a Nagybánya lett volna az ellenfél. A járványügyi szigorítások miatt végül a nagybányaiak nem jönnek. Helyettük a Sajóbábony lesz az ellenfél az örökösföldi pályán délelőtt tizenegytől. A kassaiak jönnek, ellenük végül délután négytől kezdenek a mieink szintén az örökösföldi pályán.

Szudáni válogatottat tesztelnek

Miként arról már beszámoltunk, szerdán a Tállya ellen pályára lépett a húszesztendős szudáni válogatott Yasin Hamed, akinek az édesanyja magyar. A csapattal készül Lukács Dániel, ám ő megsérült, így nem játszott.

– Yasin Hamed a Sepsiszentgyörgyben játszott, van 60 román első osztályú mérkőzése. Ahogy labdához ér, látszik, hogy képzett, jó futballista, és nagyon gyors. Eddig karanténban készült, így fizikálisan van lemaradása, ezt pótolni kell. Jó benyomást keltett. Lukács Dániel sajnos megsérült a múlt pénteki edzésen, már rendben van, de rajta érződött, hogy óvatos. A Honvédból ismerem, tudom, mire képes, ő is erősségünk lehet – nyilatkozta a klub honlapján Gálhidi György, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

Csütörtökön az MLSZ-ben elkészült az NB II. menetrendje. A Nyíregyháza Spartacus idegenben, az élvonaltól búcsúzó Kaposvár otthonában kezdi a pontvadászatot, első hazai mérkőzését pedig a Pécs ellen vívja.

KM

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában