Kézilabda

2021.05.22. 08:40

Nemesebb éremre tör a vásárosnaményi gárda

BB

20210424 Mátészalka fotó: Pusztai Sándor PS Kelet-Magyarország NYBSC Nyírbátor - Kisvárdai KC NBII férfi kézilabda mérkőzés.

Fotó: Pusztai Sándor

NB II.-es női csapataink közül a Vitka SE már befejezte a küzdelmeket, a Mátészalkának viszont van még egy mérkőzése, és ha a szatmáriak legalább egy pontot szereznek szombaton Hatvanban, akkor megyei riválisukat megelőzve a második helyen végeznek.

Győzelemre játszanak

– Nekünk egy döntetlen is elég az ezüstéremhez, szeretnénk azonban visszavágni az ősszel elszenvedett vereségért. Érzem a lányokon az elszántságot, biztosan mindent meg fognak tenni a győzelemért – mondta az együttes edzője, Drabik Péter.

A férfiaknál a Kisvárda szintén lejátszotta már utolsó mérkőzését és a Nádudvar elleni győzelmükkel már biztos érmesek, annak színe azonban még függ a Füzesabony–Fehérgyarmat találkozó eredményétől. A Tiszavasvári szintén befejezte a szezont, Hadas Sándor gárdája csütörtökön a Hajdúböszörményt gyűrte le magabiztosan (39–33), ezzel jelenleg bronzérmesek, végső helyezésük szintén a Füzesabony–Fehérgyarmat mérkőzéstől függ. A már bajnok Nyírbátor szombaton Nádudvaron zár.

– Szokatlan időpontban, 19 órától játsszuk utolsó mérkőzésünket. A sérült Gubó Alex a héten már könnyített edzéseket végzett, így elképzelhető, hogy bevethető lesz. Nem lebecsülve ellenfelünket, nem lehet gond a két pont begyűjtése – fogalmazott Petneházi Zsolt, a Nyírbátor szak­ágvezetője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában