tenisz

2021.06.16. 09:51

Szenior teniszezők nyíregyházi tornája

KM

A tavalyi sikeres debütálás után a Marso Tenisz Centrum az idén is megrendezi a Sóstói Erdő Szenior Bajnokság elnevezésű országos versenyt. Mivel az előző esztendőben az indulók száma elérte a másfél százat, a verseny a tavalyi negyedik helyett már harmadik kategóriás besorolást kapott.

A verseny pénteken (június 18.) kezdődik és vasárnap ér véget, bárki nevezhet, aki idén már betölti a 35. életévét. Az indulókat a szeniortenisz szabályai szerint koruk és nemük szerint 5 évenként emelkedő külön-külön korcsoportokba sorolják (35+, 40+, 45+...), hogy mindenki hasonló korú társaival teniszezhessen egyéniben és párosokban. Az egyéni számokra június 16-án, szerdán 17 óráig lehet nevezni online a Marso Tenisz Centrum honlapján (www.marsotenisz.hu).

Szombati zenés parti

A párosokra szombaton 9 óráig személyesen a teniszklubban nevezhetnek. A verseny pénteken 10 órakor az idősebb korosztályúak egyéni mérkőzéseivel kezdődik, 14 órától pedig a fiatalabbak is pályára lépnek. Szombaton este egy zenés partin lehet beszélni a meccsekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában