NB I

2021.09.11. 09:23

A másodikhoz utazik a listavezető

A Kisvárda Master Good idegenbeli rangadóval tér vissza a válogatottszünetről.

mk

Budapest 20210813 Labdarúgás 2021 NBI NB1 OTP Bank Liga MTK Kisvárda Fotó Dömötör CSaba Nemzeti Sport Bojan Miovszki Matheus Leoni

Fotó: Domotor Csaba

Hosszú válogatottszünet után újra tétmeccset játszik az NB I. listavezetője, a Kisvárda Master Good. A szabolcsiak néhány napot pihentek a legutóbbi, Mezőkövesd elleni győztes mérkőzés után, egyébként az eddigiekhez hasonlóan keményen dolgoztak.

– Eredményes két héten vagyunk túl, mialatt igyekeztünk megerősíteni a már jól működő játékelemeket és javítani azokat, amiket jobbá kell tennünk, valamint a játékosok egyéni fejlesztésére is volt idő – foglalta össze a mögöttük hagyott időszakot Joao Janeiro, a Kisvárda vezetőedzője. – Sikeres edzőmeccset játszottunk egy erős, ukrán első ligás csapattal. Minden úgy alakult a válogatottszünetben, ahogy terveztük.

Nem tesznek különbséget

Szükség is volt erre, ugyanis a várdaiak rangadóval folytatják a bajnokságot: a listavezető a második helyen álló Puskás Akadémiához látogat. A felcsútiak eddig csupán négy bajnokit játszottak. A nyitófordulóban Újpesten győztek (2–1), a Pakstól 6–1-es vereséget szenvedtek, a félbeszakított, majd néhány nappal később befejezett ZTE-meccset 3–1-re nyerték meg, a Fradi elleni találkozót halasztották, majd a Gyirmót elleni 1–0-s sikerrel vonultak pihenőre.

– Fontos meccs ez nekünk, de ugyanezt tudom elmondani az összesre, nem teszünk különbséget a Puskás Akadémia, a Ferencváros, a Zalaegerszeg vagy bármelyik másik csapat elleni ütközet között – válaszolt arra a kérdésre a tréner, hogy a játékosoknak extra motivációt ad-e a rivális helyezése. – Természetesen megvannak az időszakos céljaink, de nem gondolkodunk sosem előre, csak a következő meccsre koncentrálunk.

– A Puskás Akadémia nem véletlenül áll a második helyen, ismerjük az erősségeit. Hogy mik ezek az erősségek, azt nem szeretném elárulni, megtartjuk a magunk titkának – mondta az edző nevetve. – A lényeg, hogy oda kell figyelnünk az apró részletekre, amik előfordulhatnak a meccsen.


Labdarúgás: NB I.

6. forduló

Puskás Akadémia–Kisvárda Master Good, Felcsút, vasárnap, 17.30. Kisvárda: Dombó – Melnik, Prenga, Csirkovics, Leoni – Lucas, Karabeljov – Navrátil, Ötvös, Bumba – Mesanovic.További mérkőzésekSzombatHonvéd–Ferencváros 14.45Paks–MTK 17.45Mezőkövesd–Mol Fehérvár FC 20HétfőÚjpest–ZTE 20A DVSC–Gyirmót mérkőzés pénteki lapzártánk után ért véget.

Borítókép: A piros mezes kisvárdaiak eddig két idegenbeli meccset nyertek | Fotó: MW-archív

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában