Szparika

2021.09.01. 09:48

Örökösföldi edzőmeccs a katari válogatottal

Nem garasoskodnak a katariak.

KM

A fehér mezes vendégek nyertek

Fotó: Pusztai Sándor

A következő foci vébé házigazdája – és rendező jogán résztvevője – népes küldöttséggel vesz részt az európai túrán. A nagyválogatott a héten Debrecenben játszik edzőmeccseket, szerdán a szerbekkel, szombaton a portugálokkal. A nagycsapat mellett az olimpiai együttes vasárnap Nyíregyházára érkezett. A katariak kedden edzőmeccset játszottak a Szpari II megyei I. osztályú együttesével.

A mieinknél az első csapat keretéből többen is játszottak, így például Galambos Ádám, Sigér Ákos, a frissen igazolt Kilyén Szabolcs és a romániai kölcsönből visszatért Andrei Banyoi. A huszonnyolc mezőnyjátékossal érkező vendégek kérésére a meccs előtt még meglocsolták a gyepet. Ez különösebb előnyt nem jelentett számukra, hiszen gól nélkül ért véget az első játékrész. A sort cserélő katariak végül örülhettek, mert a mérkőzés hajrájában sikerült a kapuba találniuk, és ez a gól a győzelmet is jelentette számukra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában