Szparika

2022.06.07. 16:59

Döntetlenről folytatódik a párharc

Az NB III.-ba való jutásért rendezett első találkozón kétszer egyenlített a Nyíregyháza II.

KM

Pataki Bence szerezte a Nyíregyháza első találatát

Fotó: Pusztai Sándor

Vasárnap Tolna megye elsőosztályú bajnokát, a Majosi SE gárdáját fogadta a Nyíregyháza II. az NB III.-ba való jutás első mérkőzésén. A vendégek veszélyeztettek először, Keczeli szabadrúgása a jobb kapufán csattant. A 22. percben Banyoi érkezett egy beadásra, de elpattant a labda, amely Oláh elé került, lövésénél blokkoltak a védők. A 30. percben aztán megszerezte a vezetést a Majosi SE. Keczeli szerzett labdát, majd egy csel után 16 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot. Sztankó azonnal egyenlíthetett volna, de 15 méterről estében fölé lőtt. A 40. percben Pataki adta be veszélyesen balról, ám lemaradtak középen a társak. Fordulás után gyorsan egyenlített a Szpari. 

Emberhátrány a végén 

A 49. percben Pataki Bence kapott remek labdát Sztankó Dávidtól, két embert kicselezett, majd a kapuba lőtt. A 70. percben újra a vendégek szereztek vezetést, Keczeli 19 méterről szabadrúgásból kilőtte a felső sarkot. A 76. percben szép akciót vezetett a Szpari a bal oldalon, a végén Tagai az oldalhálóba bombázott. A 84. percben sikerült egyenlíteni, egy beadás után Panyi Attila fejelt a kapuba. A 90. percben Panyi lőtt 30 méterről centikkel fölé. A 91. perc Tangelt kiállította a játékvezető, így emberhátrányban fejezték be a mieink a meccset. Több gól nem esett, 2–2 a végeredmény. A visszavágót vasárnap 17 órakor rendezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában