Mennyei megyei

2022.07.27. 13:30

Védelmüket még erősítenék

A Vásárosnamény is keményen készül a rajtra.

A naményiak más munkamorált ismertek meg

Fotó: Pusztai Sándor

Meglehetősen furcsa szezonon van túl a Vásárosnamény megye egyes gárdája. A csapatot irányító Harbula Balázs május elején, annak ellenére, hogy a gárda második helyen állt a tabellán lemondott posztjáról. A hátralévő négy fordulóban az Illés Péter, Géczi István játékos-edző duó kezébe került a karmesteri pálca, vezetésükkel bronzérmet nyert a gárda. Az előttünk álló idényre azonban már Unchiás Rémusz vezetésével készülnek a naményiak.

– Július 6-án kezdtük meg felkészülésünket, már túl vagyunk három edzőmeccsen, kétszer játszottunk a Tarpával, legutóbb pedig a Nagydobos ellen léptünk pályára – mondta Unchiás Rémusz. – Az eredmény teljesen lényegtelen volt, számomra az volt a fontos, hogy minél hamarabb megismerjük egymást a csapattal, hogy elsajátítsák azt a munkamorált, amelyet én képviselek. Hasznosak voltak az eddigi mérkőzések, mert ki tudtunk próbálni többfajta játékrendszert, felállást is. Ami a jövőre nézve biztató, hogy a csapat magja egyben maradt, az előző szezonbeli kezdőhöz képest egy helyen lesz változás. Nagy erősítésünk lehet a Kisvárdától leigazolt Újvári Patrik, aki véleményem szerint ebben az osztályban kiemelkedő produkcióra lehet képes. Mind az edzéseken, mind az edzőmérkőzéseken példaértékű a hozzáállása. Szeretnénk még a hátsó alakzatunkat megerősíteni, ez még folyamatban van, továbbá utánpótlásunkból négy fiatal csatlakozott a felnőtt kerethez – zárta Unchiás Rémusz. 

A Vásárosnamény jövő hétvégén a Nyírmeggyes ellen hangol a bajnoki nyitányra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában