Kosárlabda

2022.08.10. 15:43

Az első napon két sportágba is „belekóstoltak” a Cápák

A férfi kosárlabda élvonalában szereplő Hübner Nyíregyháza BS szerdán megkezdte a felkészülést.

Mokánszki Mátéék az ilyenkor szokásos felmérések után kezdték meg a munkát

Noha az élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban szereplő Hübner Nyíregyháza BS egy-két játékosa az elmúlt napokban már edzett a Continental Arénában, a felkészülés hivatalosan szerdán vette kezdetét. Immáron együtt volt a teljes magyar mag: a Nyíregyházán élő játékosok mellé visszatért Bazsó Brúnó és Kiss Benedek, megérkezett az új igazolás, Kass Balázs, valamint két U20-as, saját nevelésű játékos, Végső Bálint és Mokánszki Milán is a nagyokkal kezdte a munkát.

Pethő Ákos vezetőedző új segítője, Alberto Ona mellett röviden ismertette a felkészülés menetét, majd átengedte a csapatot Szollár Gergő erőnléti edzőnek és Szabó Annamária fizioterapeutának, hogy elvégezzék a játékosokon az ilyenkor szokásos teszteket, méréseket. Várakozás közben voltak, akik asztaliteniszezéssel ütötték el az időt, Mészáros Miklós masszőr is bemutatót tartott a fiataloknak.

Rövidesen mindenki kosárlabdát fogott a kezébe és újra azt a sportágat űzte, amihez a legjobban ért.

Ez a hét még ráhangoló jellegű, majd fokozatosan növekszik a terhelés. A külföldi játékosok augusztus 20-a után érkeznek meg a csapathoz, az első felkészülési mérkőzés augusztus 31-én, Szlovákiában lesz, majd október első hétvégéjén kezdődik a bajnokság. A sorsolás még nem ismert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában