Szpari

2022.08.14. 21:06

Befürdött a Szpari Siófokon

Tizenöt másodperc kellett a három pontot jelentő hazai gólhoz.

Három forduló után már csak egy szerzett gól nélküli csapat van a honi foci második vonalában. Sajnos ez a Nyíregyháza Spartacus. A piros-kékek vasárnap Siófokon vizitáltak, és tizenöt másodperc elteltével megszületett a három pont sorsát eldöntő találat, amelyet a Balaton-partiak szereztek. A gyors vezetés természetesen megnyugtatta a hazaiakat, a nyíregyháziak pedig hiába igyekeztek az első félidőben nem tudtak góllal kecsegtető helyzetet kidolgozni.

A második félidőben érthető módon rákapcsolt a Szpari, többet birtokoltak a labdát ám a végjáték pontatlan volt. A hajrára hármas cserével frissítettek a mieink, ám a legfontosabb , az egyenlítő találat nem akart összejönni. Az ötperces ráadás kezdetekor Vass Patrik ívelése kerülte el a kaput, majd a lefújás előtt Adamcsek szabadrúgása vágódott le a sorfalról. Ez volt a vendégek utolsó gólszerzési kisérlete. Nem jött be, így aztán jött az újabb vereség, immáron a harmadik, így még nincs pontja a nyírségieknek.


Labdarúgás: NB II., 3. forduló

Siófok-Nyíregyháza Spartacus 1-0 (1-0)

Siófok, Városi Stadion, 600 néző, v.: Derdák (Nagy, Ország).

Siófok: Hutvágner – Polényi, Vágó, Debreceni, Varga – Krausz, Szakály A. (Nyitrai, 77.) – Eördögh (Major, 84.), Nyári (Pataki, a szünetben), Girsik (Dénes, 66.) – Horváth (Nikházi, 85.). Vezetőedző: Domján Attila

Spartacus: Fejér – Farkas (Pataki, 77.), Gengeliczki, Baki, Deutsch – Csősz (Novák, 61.), Márkus, Sigér (Vass, 77.) – Kovács (Szerető, 33.), Adamcsek, Gresó. Megbízott edzők: Balogh Zoltán, Márton István

Gól: Horváth (1.)

1. perc: Horváth szedett össze egy eladott labdát, majd Bakin megpattanó, 16 méteres lövése utat talált a bal sarokba! 1-0.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában