Szpari

2022.09.09. 21:28

Rálelni végre a siker útjára

Vasárnap az ismerősökkel teli Kazinbarcika lesz Sényőn a Szpari vendége, Nikola Pantovics letette az állampolgársági esküt.

Nikola Pantovics letette az állampolgársági esküt

Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

Labdarúgás. Régi bajnoki ismerőssel találkozik vasárnap a Nyíregyháza Spartacus. A Kazincbarcika vizitál majd Sényőn a másodosztályú focibajnokság nyolcadik körében. Az eddigi hét forduló után a tizenhatodik helyen tanyázó nyíregyháziak öt pontot szereztek, az egyik újonc borsodiak tíz egységgel többel bírnak és a tabella második helyén állnak.

 

A két együttes eddig negyvenhat meccsen találkozott, a Varga Attila által dirigálta barcikaiak közü Ur László és Pálinkás Gergő nyíregyházi nevelés, exszparistának minősül Dvorschák Gábor, Hleba Tamás, Szekszárdi Tamás, Megyeri Gábor, Takács Tamás és Sztankó Dávid.

A barcikaiak eddig Békéscsabán és Diósgyőrben kikaptak, a többi meccsüket megnyerték, legutóbb a Csákvár ellen győztek. A Szpari múlt vasárnap Pécsen megszakította a baranyaiak hazai győzelmi sorozatát és egy ponttal tért haza és először nem kapott gólt.

- Az eddig megszerzett öt ponttal természetesen nem vagyunk elégedettek, de Pécsről nem rossz egy pont. Sajnos három játékosunkat szenvedett sérülést. Közülük Vass Patrik talán leülhet a kispadra, ám Csősz Richárd és Adamcsek Máté aligha. Sok problémánk volt a héten, ám nem siránkozni kell, hanem előre nézni. nagyon bízom benne, hogy meg fogjuk találni azt az utat amelyen elindulunk felfelé. Minden héten úgy készülünk, hogy most jön mert dolgozunk keményen. Tudom, hogy mindenki várja a eredményt a csapattól, mi a legjobban - így Huszák Géza, a Szpari vezetőedzője.

A végére egy jó hír. Erősödött a Szpari valós kerete, mert kedden letette az állampolgári esküt, így pályára léphet a nyíregyháziaknál Nikola Pantovics. A 28 éves focista tizenkét éve érkezett hazánkba, először a Budapest Honvéd korosztályos csapatának tagja lett, majd játszott Békéscsabán, Szolnokon, Mezőkövesden és Cegléden. A Szpariba Békéscsabáról igazolt.


Labdarúgás: NB II.

A 8. forduló, vasárnap

Nyíregyháza Spartacus-Kazinbarcika

Sényő, 16,v.: Berényi (Rózsa, Ring)

Soroksár–Szeged 16

Mosonmagyaróvár–Dorog 16

Budafok–Békéscsaba 16

Siófok–Tiszakécske 17

Szombathely–Ajka 17

Győr–Pécs 17

Csákvár–Gyirmót 17

Kozármisleny–Szentlőrinc 17

Hétfő: Diósgyőr–MTK 20

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában