Kézilabdás híradó

2022.09.28. 13:20

UP kézilabda: Cigándon rendezett a Vitka, újabb forduló Kisvárdán

A magunk mögött hagyott hétvégén is folytatódtak a megyei gyermekbajnoki küzdelmek.

A Vitka SE a megyehatáron túl „vágott bele” a rendezésbe, míg Kisvárda az U-15 után most az eggyel alacsonyabb korosztály versenyének adott otthont.

Leány U-14

A vásárosnaményi székhelyű Vitka SE szombaton a megyehatáron kívül rendezett gyermekbajnoki fordulót, mégpedig a Borsod megyei Cigándon.

Eredmények:

Dombrádi Mobil DSE – Vitka SE Cigánd 10:9

Szatmár USE – Tiszalöki VSE 19-12

Sárospataki USI – Dombrádi Mobil DSE 6-21

Tiszalök – Csenger 7-33

Mátészalka – Szatmár USE 8-17

Csenger – Sárospataki USI 31-6

Vitka SE Cigánd – Mátészalkai MTK 13:12

– Fordulatos mérkőzéseken szerepelt a Vitka SE csapata, kezdetben megremegtek a kezek, sok pontatlanság jellemezte a Dombrád elleni meccset. Délután már magabiztosabb játékot mutatva sikerült a Mátészalkai MTK ellen begyűjteni a győztes pontokat – értékelte a forduló két mérkőzését a Vitka SE Cigánd csapatának edzője, Sarca-Márkus Gizella.

 

Fiú U-14

A hétvégén Kisvárdán hét csapat részvételével rendezték meg a fiú U-14-es korosztály első őszi fordulóját. Hét mérkőzést láthattunk, ahol a játékosok minden egyes gólért alázattal küzdöttek. A csapatok megfelelően alkalmazták a nyitott védekezést, talán ezért is fordult elő, hogy inkább a találkozók első félideje alakult szorosabban – foglalta össze a látottakat Molnár Nikoletta versenybíró. Tájékoztatása szerint a tabella élén 3-as holtverseny van, ezek a csapatok pedig a Kisvárda, a Dombrád és a Tiszavasvári. A góllövőlista élén Sándor Adrián (Dombrád) áll 26 góllal, őt Tölgyesi Marcell (Kisvárda) követi 24 találattal.

Eredmények:

Kisvárdai KC – Szivacs KC 31-12

Nyíregyházi SN – Tiszavasvári SE 17-21

Szivacs KC – Mátészalkai MTK 15-20

Dombrádi Mobil DSE – Nyíregyházi SN 22-12

Tiszavasvári SE – Arany Sárkány Focisuli Nyírbátor 25-16

Mátészalkai MTK – Dombrádi Mobil DSE 20-24

Arany Sárkány Focisuli Nyírbátor – Kisvárdai KC 11-24

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában