Bunyósok bajnoksága

2022.12.08. 19:21

Hárman a döntőért fognak szorítóba lépni

Kovács Ricsi, Petrimán Milán és Beri Kevin nyert, Petrimán Patrik és Kovács Tamás alul maradt.

Fotó: PENZES KRISTOF

Már az érem volt a tét csütörtökön a miskolci egyetemi csarnokban, a Papp László nevével fémjelzett felnőtt ökölvívó bajokságon. A nyíregyházi ötösfogat első fellépője Kovács Richárd volt.  A 63.5 kilós, olimpiai súlycsoport címvédője a kék sarokból indult, majd három menet után onnan indult az eredmény kihirdetésére. Nem volt meglepetés, egyhangú pontozással nyert Birkás Árpád ellen.
A következő párosnál a piros sarokhoz ment Nagy Lajos, az NYVSC mestere hiszen oda hívták a 67 kilóban Petrimán Milánt. Ellenfele Horváth Milán (Hell ) volt. Ezúttal sem született meglepetés, egyhagú pontozással nyert a mi Milánunk. A két ifjú bunyós a meccs végét jelentő gongszó után még odapiszkált a  másiknak, amit a két mester megmosolygott. Ismerték egymás, hiszen Siroki Norbert egykor a nyíregyházi klub színeiben versenyzett.

Petrimán Milán egyhangú pontozással nyert


Jó idő elteltével jött ismét a kék sarok és ismét egy Petrimán, ezúttal Patrik a 75 kilóban. Ellenfele  az újpesti Diósi Csaba volt. Sajnos nagy küzdelem után az újpesti kezét emelték a magasba.

Ugyancsak kék szerelést kapott Kovács Tamás (63.5 kg) a csepeli Száraz Gergő ellen. Sajnos most sem jelentett jót a kék sarok, mert a csepeli nyert.
A mieink zárófellépője Beri Kevin (86 kg) volt mégpedig piros kesztyűvel a kőbányai Balla András ellen. Kevin remek bunyóval egyhangú pontozással lépett tovább.
Pénteken már a döntőbe jutás lesz a tét és három versenyzőnk is érintett. Íme a 13 órakor kezdődő program minket érintő meccsei 

 

Meccsszám    Súlycsoport               Piros sarok                          Kék sarok
   23.                  (63.5 kg)              Mellár Péter (PLA)            Kovács Richárd
  24.                   (67 kg)                 Petrimán Milán                  Buza Rafael (FBO)
  32.                     (86 kg)                Danyi Richárd (TMÖ)      Beri Kevin 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában