Szpari

2023.02.02. 15:50

Ingyenes szurkolói busz indul Balmazújvárosba

A labdarúgó NB II.-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus szeretné megkönnyíteni a szurkolók utazásait.

A nyíregyházi szurkolók az ankéton tudták meg, hogy Balmazújvárosba költözik a Szpari

Fotó: Gazdag Mihály

A Nyíregyháza Spartacus a labdarúgó NB II. tavaszi rajtja előtt szurkolói ankétot tartott, amin Fekete Tivadar sportigazgató megerősítette azt, amiről már pletykáltak a fociberkekben, vagyis a csapat tavasszal Balmazújvárosban játssza a hazai mérkőzéseit. Mint ismert, a nyíregyházi Városi Stadion építése miatt már másfél éve albérletbe kényszerülnek a piros-kékek. A Szpari a 2021–2022-es idényben Balmazújvárosban fogadta az ellenfeleit, az elmúlt fél szezonban Sényőre költözött, tavasszal pedig ismét a Hajdú-Bihar vármegyei településen látja vendégül a riválisokat.

A klub vezetése a szurkolók számára ingyenes buszt biztosít az utazáshoz minden hazai mérkőzésre. Most vasárnap 12 óra 15 perckor indul az autóbusz a Városi Stadion parkolójából.

A nyíregyházi csapat az év első hazai tétmeccsét vasárnap 14 órakor játssza a Siófok ellen. A Szpari múlt hétvégén 1–0-ra győzött a Haladás vendégeként, míg a Balaton-parti gárda a Csákvárt múlta felül 2–0-ra. A mieink a 14., a Siófok a 13. pozícióból várja a folytatást, a két csapatot egy pont választja el egymást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában