Labdarúgás

2023.06.27. 11:43

Nyolcvannégyes siker a Bicskei-emléktornán

Az Eb-győztes válogatott nyerte meg a Bicskei-emléktornát.

Az egy-két vendégjátékossal kiegészült Bicskei Európa-bajnokai csapat nyerte a tornát

Fotó: Csutkai Csaba

Múlt szombaton Vásárosnamény adott otthont a 11. Bicskei-emléktornának. Az 1984-ben ifjúsági labdarúgó Európa-bajnokságot nyert csapat tagjaiból álló egyesület idén is megrendezte legendás szakvezetőjük tiszteletére létrehívott viadalt. A tornát a szervező együttes nyerte meg, a második a Bereg-válogatott lett, a harmadik helyet a színészválogatott szerezte meg, negyedik helyen az újságíró-válogatott végzett.

– Jól sikerült tornát tudhatunk magunk mögött – mondta el lapunknak Krizán Sándor szervező és az Eb-győztes ifiválogatott tagja. – A záróvacsorán bemutattunk egy kisfilmet, ami az ifi Eb-győztes válogatott tagjainak pályafutását dolgozta fel, emellett arról szólt, miért fontos a foci. A filmnek Nemcsák Károly volt a narrátora, nagy sikert aratott. A vásárosnaményi polgármester, Filep Sándor nagyon kedves házigazda volt, sokat tett azért, hogy létrejöjjön ez az esemény, valamint a Hunor Hotelnek, Kiss B. Zoltánnak és családjának is sokat köszönhetünk. Csodálatos volt a hangulat, végig körülvett bennünket a szeretet.

A torna legjobb játékosának Kovács Kálmánt választották.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában