Labdarúgás, Nyír-Wetland vármegyei I. osztály

2024.02.24. 17:09

"Láttam már szebb mérkőzést is..."

Gólparádé Újfehértón, Nagyecseden ikszelt a Szalka

Szon.hu

A Nyír-Wetland vármegyei I. osztályú bajnokság 16. fordulójában öt mérkőzést játszottak szombaton.

Nyíregyháza II.–Vásárosnamény 0–1 (0–1)
Nyíregyháza, v.: Valu. Nyíregyháza II.: Sarkadi – Tóth, Varga (Asztalos), Bodnár, Kiss, Chrien (Forgó), Virányi (Ferencz), Spisák (Czimer), Horváth, Szabó, Konzili. Edző: Szatke Zoltán. Vásárosnamény: Kardos – Géci, Berec, Szabó (Varga), Zán, Deskó (Barta), Kopor (Deák), Újvári (Danó), Balogh, Illés (Nagy), Orosz. Edző: Piskóti Zsolt. Gól: Géci.
Szatke Zoltán: – Az első félidőben nem játszottunk jól és egy pontrúgás utáni szituációból az ellenfél vezetést szerzett. A szünetben rendeztük a sorokat és a második félidőben egy teljesen más csapat jött ki a pályára, ekkor már domináltunk, de nem tudtunk betalálni a kapuba. Gratulálok az U17-es korosztályból Tóth Máténak, akinek a felnőtt bajnokságban ez volt az első mérkőzése.
Piskóti Zsolt: – Nehéz, brusztolós mérkőzésen sikerült kicsikarni a győzelmet, amiért a fiúk rengeteget dolgoztak. A Szparinak két óriási lehetősége lett volna egyenlíteni és mezőnyben is fölényben játszott, de nekünk is megvolt az esélyünk a második gól megszerzésére. Gratulálok Danó Zsoltika első felnőtt mérkőzéséhez! További sok sikert a Nyíregyházának! Köszönjük a kimagasló játékvezetést!
Nyírbéltek–Nyírmeggyes 0–1 (0–0)
Nyírbéltek, v.: Takács. Nyírbéltek: Ritli – Ricsei (Bányász), Tóth, Ramos, Boldizsár E., Sőre, Nemes, Vass, Jónucz, Fleisz (Boldizsár G.), Fischer. Edző: Gyarmati András. Nyírmeggyes: Vakarcs – Törtei, Ács, Banga, Batizi Pócsi (Farkas), Preg, Folytán, Máté, Sitku, Szabó (Nagy), Drabik. Edző: Siska Attila. Gól: Ács (11-esből). Ifi: 3–2.
Gyarmati András: –
Siska Attila: – Láttam már szebb mérkőzést is, de annak örülök, hogy kapott gól nélkül sikerült nyernünk.
Újfehértó–Csenger 4–2 (2–0)
Újfehértó, v.: Kondor. Újfehértó: Nagy Máté – Benke, Csáki, Kis (Barta), Angyal, Mezei Balázs, Pallai, Daróczi P., Somogyi (Zámbó), Nagy D., Szilágyi (Mezei Béla). Edző: Antal István. Csenger: Korompai – Nagy D., Szedlacsek Á. (Nyéki), Osváth (Barna), Nagy Miklós, Jónás (Katona), Antal, Peterman, Gere, Gaál, Bence. Edző: Juhász Ferenc. Gól: Nagy D. 2, Szilágyi, Somogyi, illetve Nagy Miklós, Oláj.
Antal István: – Jó iramú, színvonalas mérkőzésen a jobb helyzet kihasználásunknak köszönhetően megérdemelt győzelmet arattunk.
Juhász Ferenc: – Vállalható vereséget szenvedtünk, amely a csapkodó játékunknak volt köszönhető. Néhol egész jól játszottunk, néhol pedig úgy, mint egy farsangi ünnepségre beöltözött gyerekcsapat. Gratulálok az Újfehértó győzelméhez.

Nagyecsed–Mátészalka 1–1 (1–0)
Nagyecsed, v.: Tóth. Nagyecsed: Szabolcsi – Sarkadi G., Zámbó, Marinas (Lakatos), Pócsi, Bulyáki A. (Nyíregyházi), Kóka, Nagy N., Nagy Z., Szabó (Bulyáki K.), Somlyai. Edző: Harbula Balázs. Mátészalka: Szilágyi – Bodó G., Fenyőfalvi (Papp), Kovács, Csáki, Gergely (Lyáh), Bodó L. (Tangel), Hudák, Fejes, Toldi, Sárosi. Edző: Kiss Tamás. Gól: Nagy, illetve Toldi.
Harbula Balázs: – Feszült hangulatú rangadón az első félidő után megérdemelten vezettünk, a második játékrész viszont a szalkai csapaté volt, így összességében a döntetlen igazságosnak mondható.
Kiss Tamás: – Az első félidőben mutatott játékkal egyáltalán nem voltam elégedett. Nagyon rossz felfogásban játszottunk és ennek is volt köszönhető, hogy hátrányba kerültünk. A második félidő alapján viszont rászolgáltunk az egy pontra. Ha egy kicsit szerencsésebbek vagyunk akár meg is nyerhettük volna a találkozót.
Tarpa–Nyírbátor 2–0 (0–0)
Tarpa, v.: Varga. Tarpa: Hotra – Prihoda, Lovcsikov, Kolesnyik (Gál), Bodan, Maksajev (Doloh), Burdika (Boldizsár), Nemes, Mihalcsuk, Palcsej, Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. Nyírbátor: Borkó – Czerula, Pálvölgyi, Danó (Bakó), Nógrádi, Tóth E., Varga, Terdik, Orosz, Török (Bakosi), Tóth Szabolcs (Szabó). Játékos-edző: Erdei Zoltán. Gól: Nemes, Boldizsár.
Bubis Iván: – Kemény mérkőzés volt, nem csak az ellenféllel, hanem a pálya talajával is meg kellett küzdeni. Rengeteg párharc volt, a helyzetek alapján megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Gratulálok a fiúknak főleg a küzdeni tudásért, a nyírbátori csapatnak további sok sikert kívánok.
Erdei Zoltán: – Tudtuk, hogy nehéz mérkőzésünk lesz, de sajnos egyes játékosaim mélyen tudásuk alatt teljesítettek, melynek ez lett az eredménye.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában