Futsal

2024.02.12. 11:22

Nyírbátori gól a kuvaiti válogatott meccsen

Szon.hu

 A pénteki győzelmét követően 3-2-re kikapott a magyar futsalválogatott Kuvait vendégeként a vasárnapi felkészülési mérkőzésen. A sportági szövetség honlapjának beszámolója szerint az első félidő hajrájában a hazaiak egy oldalberúgást követően vették be a magyar kaput, a fordulás után pedig hamar megduplázták az előnyt. Büki Baltazár kiállításával emberhátrányba került a magyar csapat, ráadásul a játékvezető felküldte a szövetségi kapitányt a lelátóra. Emberhátrányban viszont Hadházi Sándor góljával szépített, majd Rábl János találatával a 34. percben egyenlített a vendégegyüttes. A hajrában a kuvaitiak öt a négy elleni játékra váltottak és mindössze 9 másodperccel a végső dudaszó előtt szerezték meg a győztes gólt.
– Nem érdemeltünk vereséget, a döntetlen jobban megfelelt a játék képének. Összességében elégedett vagyok a játékosok egész hetes teljesítményével, folyamatosan fejlődik a játékunk. Sok fiatal futsalos kapott lehetőséget a bizonyításra, úgy érzem, sok munkával és idővel egy erős válogatott generáció alakulhat ki a mostani fiatalokból –  mondta Sergio Mullor Cabrera.
   A magyar válogatott - amely a decemberben kezdődő Európa-bajnoki selejtezőkre készül - pénteken 2-1-re nyert Kuvaitvárosban a vb-selejtező előtt álló házigazdákkal szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában