Labdarúgás

2024.02.23. 12:31

Sikeresen vizsgáztak a sporik

Szon.hu

Közel három hónapos felkészülés után, február 22-én írásbeli és szóbeli vizsgával fejeződött be az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg területi igazgatóság játékvezetői bizottsága által meghirdetett, alapfokú labdarúgó játékvezető tanfolyam a Filo Sportcentrum Konferenciatermében.
A decemberi és januári szabályismereti előadások után az utóbbi hetek a gyakorlati mérkőzésekről, a fizikai felmérőről szóltak, miközben szorgalmasan készültek a szabályismereti tesztre is a hallgatók.
Az MLSZ JB részéről Iványi Zoltán volt a vizsgabizottság vezetője, az ő és Dr. Jekő József vármegyei JB elnök köszöntője után vette kezdetét a vizsga.
A befektetett munka meghozta a gyümölcsét, hiszen 32 fő sikeresen teljesítette az írásbeli és a szóbeli követelményeket. A sikeresen vizsgázók jelentős része „működni" is szeretne, így közülük többen már idén tavasszal bekapcsolódhatnak a megyei futball vérkeringésébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában