Kispályás foci

2024.02.27. 11:49

Új bajnokot avattak a szuperdöntőben

Az izgalmas döntő büntetőkkel dőlt el végül.

Szon.hu

Szombaton a szuperdöntővel lezárult a Decathlon-Konyha Möbel-Nyíregyházi Sportcentrum városi teremlabdarúgó-bajnokság, melynek második alkalommal adott otthont a Nyírpazonyi Sportcsarnok. A bajnokságban harmincegy csapat vett részt és a négy hónap alatt százhatvan mérkőzést játszottak. A szuperdöntőre kilátogató szurkolók izgalmas, pörgős mérkőzéseket láthattak. A bajnoki címért a Vörös Ördögök és a Pikoló Söröző szállt harcba, izgalmasan alakult a mérkőzés és a rendes játékidőben nem is született döntés. Jöhettek a büntetők, amelyben a Vörös Ördögök céloztak pontosabban, nem hibáztak, így ők lettek a terembajnokok. A bronzérmet a Fáraó Bútor Junior FC Eger együttese vihette haza. Sok pihenő nem jut a csapatoknak, mert a tervek szerint március 18-án már kezdődik a szabadtéri bajnokság, amelyen több, mint száz csapat vesz részt.
A főszervező, Dajka László a díjátadó előtt köszöntötte a támogatókat és csapatokat. Ezután került sor az együttesek, gólkirályok és legjobb kapusok jutalmazására. A díjakat Sztanek László, Krutilla László ( Wittur Hungary Kft.), Kormány Zoltán (Konyha Möbel Kft.), Dubai László Nyírpazony polgármestere és Kőhalmi Richárd, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője adták át.

Decathlon-Konyha Möbel-Nyíregyházi Sportcentrum városi teremlabdarúgó-bajnokság
A csoport. Bajnok: Sajtos pogácsa, Gólkirály: Kovács István (Sajtos pogácsa), Legjobb kapus: Csombordi Balázs (Het-Band Kft.)
B csoport. Bajnok: Fáraó Bútor Junior FC Eger, Gólkirály: Farkas Gyula (Fáraó Bútor Junior FC Eger), Legjobb kapus: Mikó Krisztián (Nyír-Chem Kft.)
C csoport. Bajnok: Pikoló Söröző, Gólkirály: Balázs Krisztián (Angyal Szerszám Outlet), Legjobb kapus: Bernáth Richárd (Pikoló Söröző)
A Szuperdöntő végeredménye: 1. Vörös Ördögök, 2. Pikoló Söröző, 3. Fáraó Bútor Junior FC Eger, 4. Nyír-Chem Kft.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában